Puli MOM öröktábla megrendelés
Korunk legizgalmasabb időkapszulája készül a festői Hallstatt-ban, a világ legrégebbi ismert sóbányájában. Martin Kunze keramikus különleges modern “agyagtábláin”, emberi mértékkel mérve, az örökkévalóságig tartó ajándékkal lepheted meg szeretteid. Cégeknek is kiváló ajándékozási lehetőség!
Személyes történetek az örökkévalóságnak!
Az "öröktábla" földi útjai - egy példány a hallstatti  időkapszulába, egy példány pedig Neked megy!
Név *
Your answer
Email *
Your answer
Telefonszám: (pl.: +362012345678) *
Your answer
Irányítószám *
Your answer
Helység *
Your answer
Utca, házszám *
Your answer
Puli Öröktábla *
MOM Galéria *
Kérdésed, üzeneted van? Itt megírhatod.
Your answer
Apróbetűs
Áraink az Áfát tartalmazzák. A tábla elkészítéséhez szükségünk van egy nyomtatható minőségű grafikára (2.300 pixel x 2.222 pixel jpg formátumban, vagy pdf-ben, 19,5 cm x 19 cm méretben, 300 dpi, mindkét esetben CMYK színskálával), amelyet Te állítasz össze és küldsz el nekünk. Megrendelésed beérkezése után ezzel kapcsolatban felvesszük Veled a kapcsolatot, szükség esetén segítünk.

Fizetés: a megrendelésben megadott e-mail címre való visszaigazolás után átutalással a CIB Banknál vezetett 10702404-65661455-51100005 sz. számlánkra.

Szállítás: a megrendelt ajándéktáblát a befizetés számlánkon való jóváírása után 3-5 héten belül (partnerünk gyártási idejétől függően) küldjük el a megadott címre.

Sztornó: amennyiben fizetés után visszalépnél megrendelésedtől, 10% kezelési költség felszámolásával visszautaljuk a befizetett összeget. A grafika gyártásra való elküldése után a megrendelés nem sztornózható.

Egy örök ajándék!
Születésnapra, babaszületésre, családi ünnepre, trófeaként, karácsonyra - mindig egyedi, exkluzív!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms