#umeåre2020
Läs noga så du inte missar något!

I år är vi 2 st kyrkor (Korskyrkan och Pingst Umeå) som arrangerar sportlovsläger tillsammans för ungdomar från 13-19 år.

Vi kommer att åka en fullstor buss tillsammans till Brattlandsgården i Åre som ligger 1 mil från backen.

Lägret kommer att kosta 2000 kr per person vilket täcker mat, resa och boende. I priset ingår en anmälningsavgift på 500 kr. Sen tillkommer en kostnad för liftkort.

Du kan välja att åka alla 3 dagar i backen eller de 2 första dagarna. Om du väljer de 2 första dagarna blir den tredje dagen automatiskt badhusdag.
Behöver du hjälp med kostnaden av lägret, kontakta din ungdomsledare/ungdomspastor.

Liftkortspriser har vi fått från Zebra ski som ger oss 25% rabatt. Zebras priser är:

Vuxen
3 dagar 1121 kr
2 dagar 761 kr
7-17 år
3 dagar 893 kr
2 dagar 608 kr

Beloppet för liftkort behöver vara inbetald senast den 10 februari för att vi ska få tillgång till denna rabatt. Annars får man betala fullt pris.

Den tredje dagen åker de som önskar till badhuset Holiday Club.
Kostnaden för det är:

4-14 år
165 kr
15 år och uppåt
220 kr

Kan du inte vara med och bada får du följa med, byta om till ex. kortbyxor och t-shirt och finnas med på badhuset, för det behöver du ändå betala kostnaden för badhuset.

Sista anmälningsdag för #umeåre2020 är 24 februari.

Du anmäler dig till lägret genom att fylla i dina uppgifter på anmälningssidan nedanHar du frågor och funderingar kan du kontakta:

Fredrik Wärn Pingst Umeå fredrik.warn@umea.pingst.se

Sara Tjernström, Korskyrkan sara@korskyrkanumea.se


Du behöver skriva i anmälan om du behöver specialkost.

Under övrigt i anmälan skriv om är det något mer vi behöver veta om dig? (tar du medicin etc.)

När du har anmält dig via anmälningssidan så kommer du att få en bekräftelse att din ungdomspastor har tagit emot din anmälan så fort vi sett det, betala inte före du har fått ett bekräftelsemail. Då kan du betala din anmälningsavgift (500 kr) och skicka ett mail där du skriver att du har betalat. Du kommer inte att få ett mail direkt när du anmält dig eftersom det kommer att skötas manuellt av de ansvariga ledarna. Vid frågor kring detta kontakta Fredrik eller Sara.

Betalning sker till Korskyrkans Bankgiro: 5550-5192 eller Korskyrkans Swish: 123-579 29 24

Du välja att göra din betalning i två steg:
Första betalningen är då på 500 kr och då skriver du umeåre och ditt namn och anmälningsavgift. “umeåre Anders Andersson anmälningsavgift”.
Andra betalningen blir då 1500 kr + liftkortskostnad (inklusive badkostnad om du beställer liftkort för 2 dagar). Då skriver du "umeåre Anders Andersson 1500 + 893". Detta inbetalas senast den 10 februari

eller i ett steg:
Betalar du allt i en betalning skriver du umeåre och ditt namn och summan för ditt liftkort (inklusive badhus vid 2 dagars) exempel: ”umeåre Anders Andersson 893”.

Först när din anmälningsavgift (500 kr) är betald är din anmälan giltig.
Hela din avgift behöver betalas innan lägret börjar. Vid behov kontakta din ungdomsledare/ungdomspastor. Det är viktigt att du skriver meddelandet på din betalning annars kan vi inte se att du har betalat.

Efter 5 februari är anmälan bindande dvs. Här behövs läkarintyg vid sjukdom för att kunna få tillbaka avgiften utöver anmälningsavgiften på 500 kr.

Kultur- och studieverksamhet sker i samarbete med Studieförbundet Bilda. Uppgifter om dig som är deltagare skickas vidare till Bilda som underlag, enligt de regler som gäller för statsbidragsberättigad folkbildningsverksamhet. Läs mer om hur Bilda samlar in uppgifter och hur länge de sparas på bilda.nu/dataskydd
För och Efternamn
Your answer
Personnummer
Your answer
Mobilnummer deltagare
Your answer
Mailadress (kolla noga att det stämmer)
Your answer
Namn målsman
Your answer
Mailadress målsman
Your answer
Telefonnummer målsman
Your answer
Församling
Liftkort
Är du i behov av specialkost? Anmäl nedan vilken typ av specialkost du behöver.
Your answer
Övrig information. Har du några särskilda behov som allergier, fysisk/ psykisk ohälsa, eller annat som vi behöver veta om?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy