Hae Startup Refugeesin Yrittäjyyskurssille (verkkototeutus)
Tervetuloa hakemaan Startup Refugees Yrittäjyyskurssille! Kurssi järjestetään verkossa ajalla 14.9.-23.11.2021.

Voit osallistua kurssille vaikka työskentelet tai opiskelet päivisin. Kurssin yhteiset työpajat järjestetään tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17:00-20:00. Kurssin työmäärä on noin 50 tuntia joten olethan valmis tekemään töitä liikeideasi eteen!

Kurssi alkaa työpajoilla sekä itsenäisillä kotitehtävillä (ensimmäiset 5 viikkoa). Tämän jälkeen motivoituneet ja itsenäiset tehtävät suorittaneet osallistujat voivat myös saada henkilökohtaista valmennusta ja mentorointia liiketoiminnan ammattilaisilta (viimeiset 5 viikkoa).

Kurssin suoritusvaatimuksena on 80% läsnäolo työpajoissa sekä itsenäisten tehtävien palauttaminen. Itsenäiset tehtävät ovat suunniteltu niin, että ne auttavat sinua kehittämään liikeideaasi. Hyväksytyn suorittamisen jälkeen saat kurssista todistuksen.

Startup Refugees Yrittäjyyskurssi tarjoaa tukea maahanmuuttaneille, jotka haluavat tehdä omasta liikeideastaan totta. Sinulla voi olla idea tai unelma omasta yrityksestä, tai sinulla saattaa jo olla yritys ja tarvitset lisää tukea liiketoiminnan aloittamiseen. Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla pakolainen tai turvapaikanhakija mutta osallistujavalinnassa etusijalla ovat ne maahanmuuttaneet joilla ei ole mahdollisuutta saada vastaavaa palvelua tai tietoa muualta. Syksyn 2021 kurssille otamme ensisijaisesti alle 30-vuotiaita maahanmuuttajia, mutta muutamia paikkoja on myös yli 30-vuotiaille.

Hakuaika kurssille päättyy 30.8.2021, joten täytäthän lomakkeen ennen sitä. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä kaikkiin hakijoihin ja ilmoitamme mikäli sinut on valittu kurssille.

Hakulomakkeen tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietojasi käytetään vain kurssin suunnitteluun ja toteutukseen sekä tarjotaksemme sinulle parasta mahdollista palvelua.

Lisätietoja kurssista: startuprefugees.com/about/business-program/
mia@startuprefugees.com ja kati@startuprefugees.com.

** Olemme lomalla 24.6.-25.7.2021, jolloin emme voi vastata kyselyihin. Palaamme kuitenkin viestiisi palattuamme lomilta.**

Yrittäjyyskurssi on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama.
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Osoite (katuosoite ja postinumero) *
Kaupunki *
Mille alalle haluat perustaa yrityksen? *
Millainen liikeidea sinulla on? Jos sinulla on jo oma yritys, kerro mitä yrityksesi tekee?
Mitä tietoa ja millaista tukea tarvitset yrittäjyyteen?
Miksi haluat osallistua yrittäjyyskurssille? *
Onko sinulla tietokone? *
Työpajat järjestetään Zoomissa. Tarvitsetko apua sen käyttämiseen? *
Voimmeko lisätä sinut kurssin Whatsapp -ryhmään mikäli sinut valitaan kurssille? *
Millä kielillä voit opiskella? *
Required
Mistä olet kotoisin (kotimaa)? *
Kuinka vanha olet? *
Millainen oleskelulupa sinulla on Suomeen? Tämä vaikuttaa sinun mahdollisuuteen perustaa yritys ja toteuttaa liiketoimintaa.
Muita lisätietoja tai kommentteja?
Annan luvan Startup Refugeesille (voit valita useamman kohdan): *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startup Refugees. Report Abuse