Изнајмување - само за Охридскиот регион
Пријавете ја Вашата недвижност што сакате да ја изнајмувате преку нашата агенција и нашите агенти ќе ве контактираат во најбрз можен рок

✔ Ние како агенција за недвижности и маркетинг ги изработуваме 360° виртуелните тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) и вршиме целосна промоција и маркетинг.

☑ Што добивате:

✅ Професионална 360° виртуелна тура (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) поставена на www.bilbord.com.mk со целосни ознаки за просторот и детално објаснување
✅ Видео од недвижноста
✅ Означување на google maps
✅ Поставување на 360° виртуелната тура на google street view
🌟 Агенцијата за недвижности и маркетинг 'БИЛБОРД' поседува GOOGLE STREET VIEW - TRUSTED BADGE и се наоѓа на официјалната страна од Google за Google street view - Trusted Pro.
Вид на недвижност (станови, соби, апартмани, вили, хотели...)
Локација на недвижноста
Име и презиме *
Телефонски број за контакт *
E-mail *
Вашата порака
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy