Aanmeldformulier Technasium Netwerkbijeenkomst 2020_2
De netwerkbijeenkomst wordt dit jaar gehouden op vrijdag 27 november 2020 van 15.00 tot 17.00 uur. Dit evenement is online en vereist daardoor geen fysieke opbouw of reistijd. Wat het wel vereist is een werkende PC/laptop/tablet met internetverbinding. Daarnaast is het handig om wat digitaal materiaal te hebben om te kunnen delen (via scherm delen of als bijlage) met de leerlingen.

Via dit formulier kun u zich aanmelden als opdrachtgever voor de speeddates. Vanwege de organisatie van een online versie is het helaas niet mogelijk je aan te melden als gast. Er worden maximaal 8 speeddates ingepland (met pauze). Per speeddate zijn er maximaal twee groepjes aanwezig.

Schoolleiders, leerlingen en docenten hoeven zich niet via dit formulier op te geven en worden via de technator geïnformeerd.

Voor de startsessie krijgt iedereen een link van de netwerkregisseur.
Voor de speeddates maken de scholen/leerlingen linkjes aan.
U wordt uitgenodigd op het e-mailadres wat u hieronder aangeeft.
Email address *
Bedrijfsnaam of instelling (opdrachtgevers: per instelling één formulier invullen aub) *
Voor- en achternaam (eerste contactpersoon) *
Deelname *
Aantal personen *
Required
Als u met meerdere personen deelneemt, wilt u dan hier aangeven wat de namen en e-mailadressen zijn van de andere personen? (ivm de uitnodigingen via MS teams)
Opmerkingen
Dank voor de aanmelding/afmelding!
Wij nemen uw aanmelding/afmelding in behandeling. Zodra wij meer informatie of vragen hebben laten wij het u weten. Noteer 27 november van 15.00 tot 17.00 uur alvast in de agenda.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy