DIO #2 - Od priče do slikovnice
Datum: 18. srpnja 2019. (četvrtak) u 18.00 sati
Lokacija: Kavana Gradski vrt (Ulica Martina Divalta 14)
Kontakt: +385 (99) 3761 833 | mihael@dio.community
Web: www.dio.community
O čemu pričamo?
Kako se odmoriti od dizajna ako ste radoholičar i radite 10h dnevno? - Nađite srodan hobi i od njega dodatan posao na kojem se odmarate od dnevnog posla.

Tako je Marko s obzirom na interes za ilustraciju posložio radnu rutinu. Hobi se nakon nekoliko godina paralelnog rada uz dizajn spojio kao integralni dizajnersko-ilustrativan izričaj. A kako se pak sad odmoriti od ilustracije za dizajn? :) - Baveći se čistom ilustracijom, u njegovom slučaju ilustriranju slikovnica.

Kakav je proces opremanja slikovnice od prvog čitanja teksta do otisnutog primjerka u rukama. Sve uspone i padove, greške i uspjehe, bez filtera saznajte na predavanju.

O predavaču:
Marko Jovanovac je rođen u Osijeku, završio III. gimnaziju nakon koje upisuje Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Nakon diplome, otvara dizajn studio Marivo u Osijeku iz kojeg širi dobar dizajn. Od 2019 partner je i kreativni direktor studija Symbol.

Zajedno s Antom, Adrianom, Dajanom, Rebekom, Jasminkom i Ivarom radi za klijente u području kulture, sporta, izdavaštva, te EU projektne domene.

Sponzori:
Hvala AGRAM LIFE osiguranje d.d. na podršci i sponzoriranju meetupa!

Dolaziš? *
Ime i prezime *
Pitanja/sugestije
Želim primati obavijesti na e-mail
Tvoj e-mail adresa
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service