Vols ser voluntari/ària per a realitzar activitats d'Horticultura Social al centre Kālida Sant Pau?
El treball que realitzem als Centres Kālida només serà possible gràcies al suport infatigable i compromès de persones voluntàries que acullin als nostres visitants amb un somriure i la millor de les benvingudes. El seu rol és clau per a que les persones amb càncer, els familiars, amics o cuidadors que s’apropin als nostres Centres se sentin valorades, ateses i escoltades. Els i les voluntàries són membres fonamentals del nostre equip de treball.

L'any 2019 vàrem obrir el nostre primer Centre Kālida al costat de l'Hospital de Sant Pau. Un grup de persones voluntàries va contribuir a la seva posada en marxa. De cara l'any 2020 seguim cercant persones de voluntàries que ens a acollir i acompanyar a les persones que ens visitin així com per ajudar-nos a dissenyar i executar activitats de suport a les persones que ens visten.

Aquest formulari està adreçat a trobar un petit grup de persones voluntàries que, plegades amb l'equip assistencial, aprofitin el preciós jardí del centre per a que serveixi com a catalitzador per a millorar el benestar de les persones que viuen amb càncer que visiten el centre i contribuir al seu benestar físic, emocional i social.

Per això, si creus que pots contribuir a aquest objectiu, et demanem que omplis el següent formulari. Des de Kālida ens comprometem a posar-nos en contacte amb totes les persones interessades que registrin el seu interès a fer voluntariat amb nosaltres, per tal de convocar-les a les sessions informativa que farem durant el les primeres setmanes del 2020.Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy