Promotori pentru democrație europeană
Formular de înscriere
Date de identificare
Nume
Your answer
Prenume
Your answer
Data naşterii
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon
Your answer
E-mail
Your answer
Județul
Your answer
Localitatea de reședință
Your answer
Organizația/ grupul informal de tineret din care faci parte
Numele organizației
Your answer
Scurtă descriere a organizației
Your answer
Experienţa anterioară
Descrie modul în care te-ai implicat în organizarea unui eveniment dedicat tinerilor (o acțiune de comunicare, advocacy, mobilizare sau facilitare adresată tinerilor cu vârste între 15 și 30 ani).
Your answer
Propunerea ta de acțiune de comunicare
Prezintă pe scurt o acțiune de comunicare, cu componentă offline și online, care să se adreseze tinerilor de 15-30 de ani din județul în care locuiești și care să acopere următoarele două teme majore:

1. 9 Mai - Ziua Europei.

2. Funcționarea Parlamentului European și a sistemului de instituții ale Uniunii, ca garant al democrației, păcii, bunăstării și solidarității între cetățenii europeni.

Acțiunea trebuie să fie atractivă și suficient de bine planificată pentru a atinge cel puțin 30 de tineri și trebuie să se desfășoare în perioada 6 – 26 mai 2017.

A. Titlul acţiunii / slogan eveniment
Your answer
B. Tipul acţiunii
C. Care sunt obiectivele acţiunii tale? (Descrie pe scurt nevoia identificată în cadrul grupului tău ţintă şi obiectivele prin care îţi propui să răspunzi nevoii identificate, în raport cu obiectivele proiectului "Promotori pentru democraţie europeană")
Your answer
D. Publicul tău ţintă
Your answer
E. Mesajul principal pe care vrei să îl transmiţi prin intermediul evenimentului
Your answer
F. Descrierea activităţilor (descrie activităţile proiectului propus şi metodele prin care îţi propui să implici tinerii din comunitatea ta)
Your answer
G. Impact potential şi diseminare (descrie care crezi că va fi impactul acţiunii tale în comunitatea vizată şi menţionează care sunt modalităţile prin care îţi propui să promovezi acţiunea, atât în mediul online, cât şi offline)
Your answer
H. Potenţiali parteneri
Your answer
I. Elemente de noutate şi inovare (descrie acele elemente pe care le consideri inovatoare şi menţionează ce crezi că va aduce nou proiectul tău)
Your answer
Interesul tău pentru acest proiect
Descrie ce intenționezi să înveţi şi ce competenţe îţi doreşti să dezvolţi prin participarea în acest proiect, în plan personal, pentru organizația ta, pentru comunitatea în care trăiești, și pentru generația din care faci parte.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms