Chestionar: Evaluarea modului de implementare și a impactului Legii cu privire la filantropie şi sponsorizare, nr.1420/2002
Vă rugăm să indicați categoria din care faceți parte?
Clear selection
La modul general, cât de mulțumit/-ă sunteți de eficiența normelor legale cu privire la filantropie şi sponsorizare?
Clear selection
Pe o scală de la 1 la 10 [unde 1 înseamnă foarte slab, iar 10 înseamnă foarte bun], după părerea Dvs., care este gradul de îndeplinire a scopului legii evaluate?
Clear selection
În partea ce ține de funcționalitatea legii evaluate, indicați cât de funcțională este legea pentru Dvs?
Clear selection
În cazul în care Legea nr.1420/2002 nu funcționează sau este parțial funcțională, Vă rugăm să indicați cauzele și/sau dificultățile de implementare a legii.
În partea ce ține de consecvența și coerența legii evaluate, cum credeți, conține actul legislativ norme contradictorii sau prevederi care se dublează sau care contravin altor acte normative? Dacă da, explicați.
În ultimele 12 luni, a-ți beneficiat sau a-ți făcut donații de binefacere? Dacă da, ce părere aveți despre mecanismul de colectare și utilizare a donațiilor?
Cum considerați, Legea cu privire la filantropie şi sponsorizare necesită îmbunătățiri substanțiale de conținut sau ajustări de ordin tehnic? Dacă da, Vă rugăm să sugerați principalele propuneri / recomandări.
În concluzie generală, Legea cu privire la filantropie şi sponsorizare, urmează a fi:
Clear selection
Vă mulțumim pentru colaborare!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy