ИПО/Комбинирана Рег. форма + удостоверения 2018-19

Обучението се провежда от Сдружение “Образование без раници” и Център за творческо обучение, с подкрепата на Haemimont. Обучението е с продължителност 16 академични часа и ще се проведе на 25 и 26 октомври 2018 г. от 9:00 до 17:00 ч. в зала на Haemimont, която се намира на адрес: гр. София 1408 (кв. “Иван Вазов”), ул. „Бяла черква“ 24, офисна част - офиси 2 и 4 (сградата Red Apple на ъгъла на ул. “Бяла черква” и бул. “Петко Ю. Тодоров”, срещу Южния парк).

Обучението е одобрено от МОН със заповед № РД09- 1058/25.01.2017. Успешно завършилите обучението ще получат удостоверение с един квалификационен кредит.

Преди да изпратите тази заявка, моля проверете вярно ли са изписани данните Ви, тъй като те ще бъдат ползвани за издаване на Вашето удостоверение за участие. За редакция на лична информация или повторно издаване на удостоверение се заплаща такса от 10,00 лв.

С изпращането на тази форма Вие се съгласявате да споделите Вашите лични данни с Център за творческо обучение и "Образование без раници". Данните Ви няма да бъдат споделяни с трети лица и ще бъдат използвани само за нуждите на това обучениe. Повече за политиката на поверителност можете да видите тук: https://cct.bg/private-data/

За повече информация:
- сайт на "Образование без раници" www.obr.education, електронна поща hi@obr.education или тел. 0885 22 60 12
- сайт на Центъра www.cct.bg, електронна поща info@cct.bg или телефон 02/ 408 03 26

Email address *
Имена: *
Име, презиме и фамилия, изписани на кирилица без съкращения
Телефон за връзка:
Данни за фактура: *
Ако фактурата се издава на частно лице, то се ползват Вашите три имена.
Имейл, на който да бъде изпратена фактурата:
Попитайте ни:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Center for Creative Training Association. - Terms of Service