PARCS EN CONCERT 2022
Inscripció al cicle Parcs en concert 2022

Parcs en concert és el cicle de concerts a espais naturals de la Diputació de Barcelona. Tots els concerts són gratuïts però si voleu assistir a algun dels concerts és necessari que feu la inscripció prèvia.

La persona inscrita es fa responsable d'avisar als seus acompanyants sobre els detalls del cicle i serà notificada en cas que hi hagi algun positiu de covid entre els assistents.

L'organització del cicle es posarà en contacte per confirmar la reserva de plaça una setmana abans del concert i informar dels detalls de l'activitat a través de correu electrònic.

Si tens algun dubte contacta'ns a parcsenconcert@diba.cat

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Informació dels concerts
Els concerts del cicle Parcs en concert es desenvolupen a espais naturals i patrimonials inclosos dins la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Els assistents als concerts es fan responsables de mantenir una actitud respectuosa i responsable vers l'entorn i el medi ambient.

Els concerts previstos són gratuïts i tenen un aforament limitat de manera que es demana als assistents de complir amb el seu compromís d'assistència als concerts on s'hagin inscrit.

Una setmana abans del concert els assistents rebran per correu electrònic la confirmació de la seva reserva i els detalls per assistir al concert.
A quin concert vols assistir? (Pots seleccionar-ne més d'un) *
Required
Nom i cognoms *
Nombre de persones assistents
Telèfon de contacte *
Correu electrònic de contacte *
Mesures COVID-19 - Parcs en concert
Parcs en concert adaptarà totes les seves activitats a les mesures de protecció de la covid-19 impulsades des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.


Com t'has assebentat del cicle Parcs en concert? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy