Fem Sinèrgies per a la Festa de l'Associa't
En la línia dels últims anys, al Servei d’Acció Comunitària treballem per a enfortir els projectes en xarxa, les sinèrgies entre associacions i col·lectius. Per això, i afegit a que enguany la Festa només durarà 2 dies (21 i 22 de setembre), aquest any es fa especialment important que afavorim la construcció d’espais i propostes en xarxa, sinèrgies entre les entitats que volgueu participar.

Per això, hem dissenyat uns espais perquè les entitats que voleu participar a la festa pogueu identificar propostes en comú amb d’altres col·lectius, i alhora que visibilitzeu el valor de la vostra tasca, creeu una activitat més forta i col·lectiva amb altres associacions de la ciutat.
Creiem que és important que la Festa sigui també un espai col·laboratiu, que obrirà oportunitats, i que a més és la manera que totes hi cabeu aquest 2019, que tindrem un dia menys!

Sisplau, confirmeu-nos aquí si podreu venir el dia proposat, si us va bé un altre dia, i doneu-nos pistes de en quina direcció us interessaria treballar per a fer sinèrgies!

Totes les respostes són opcionals, però serà molt útil si les contesteu totes!

Nom
Your answer
Associació o col·lectiu
Your answer
Contactes (de cara a la sessió, no els institucionals)
Your answer
1. Vindràs a participar a la sessió del dia 19 de març?
Sin título
2. Teniu ja alguna idea de quina activitat voldrieu fer durant la Festa? (I teniu alguna idea de sinèrgia en ment?)
Your answer
3. Hi ha alguna TEMÀTICA que estigueu treballant últimament i per a la que us interessa entrar en contacte amb altres entitats?
Your answer
4. Hi ha alguna ACTIVITAT/HABILITAT que us agradaria compartir (bé perquè la podeu oferir, bé perquè necessiteu contactes que sàpiguen fer-la)?
Your answer
5. Altres comentaris (si voleu)
Your answer
Fins aquí! moltes gràcies per inscriure-us i començar a participar!
Ens trobem molt aviat!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service