Adhesió a la Declaració

A través del següent formulari podeu adherir-vos a la Declaració pel Reconeixement i l'Impuls de la Custòdia del Territori a la Comunitat Valenciana.
Es poden adherir tant persones com organitzacions.

Podeu consultar la Declaració a través del següent enllaç: https://drive.google.com/open?id=1_Cu4uitMVZu7flfCVw1-ZdkSOVA2BUNg

Al formulari es demanen dades personals de contacte. Únicament publicarem el Nom de les organitzacions adherides i, en les adhesions a títol personal, el nom de les persones adherides.

Per a qualsevol dubte o suggeriment podeu contactar amb Avinença a otecnica@custodiaterritorivalencia.org
Sign in to Google to save your progress. Learn more
T'adhereixes a títol individual o com a organització? *
Nom i Cognoms *
Email de contacte *
A quin sector pertanys (tant si signes a títol individual o com a representant d'una organització)? *
Organització a la qual pertanys (només en cas que adheriu l'organització a la qual pertanyeu)
Comentaris i/o observacions
En compliment del que es disposa en La Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016, l'informem que les dades de contacte utilitzades per a la present comunicació seran incloses en un fitxer titularitat d'Avinença amb la finalitat de possibilitar les comunicacions a través del correu electrònic de la mateixa amb els diferents contactes que aquesta manté dins de l'exercici de la seva activitat. Sense perjudici d'això se l'informa que vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició així com els altres drets que recull el citat reglament, per a això ha de dirigir-se a Avinença situada en Carrer Tavernes Blanques, 29 baix, 46120, Alboraya, adjuntant fotocòpia del document acreditatiu d'identitat o bé per correu electrònic a otecnica@custodiaterritorivalencia.org.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy