Szociodráma workshop jelentkezési lap
A Magyar Pszichodráma Egyesület a Performers2 módszertani fejlesztési projekt keretében egynapos szociodráma workshopot szervez 2019. január 26-án szombaton.

A workshop címe: Zoom vagy széles látószög? Mi a szociodráma és miben különbözik a pszichodrámától?

Csoportvezetők: Diane Adderley és Valerie Monti Holland
Dátum: 2019. január 26.
Időpont: 9.30-18.00 (érkezés 9 órától)
Helyszín: Harmónia Palota Rendezvényközpont, 1088 Budapest, Múzeum utca 9.

A workshop nyelve angol (magyar tolmácsolást biztosítunk)

A workshop témái:
A workshop során, a résztvevőkkel közös alkotási folyamatban három alapvető módszertani kérdést fogunk körbejárni:
1. A rámelegedéstől a játékig – hogyan indulhat a szociodráma játék?
2. Elágazások – milyen döntési helyzetekbe kerülhethet a szociodráma vezető a rendezés során, milyen választási lehetőségei vannak? néhány irányelv, amely segíti a játék továbbépítésében.
3. Munka a szerepekkel – társadalmi szerepek, szerepelméletek, a szerep megnevezés technikája (role naming).

A vezetőkről:
Diane Adderley senior szociodráma tréner. 2006 és 2012 között Dr. Ron Wiener mellett a SAM elnevezésű brit szociodráma iskola társvezetője. Diane ugyanakkor pszichoterápiás praxisában pszichodrámával dolgozik, coach és szupervizor is. A vállalati szektorban elsősorban vezetőkkel dolgozik a hatékony kommunikációs készségek fejlesztésén. Diane képesített Playback Színházi Tréner is (APTT), a playback színháznak harminc éve aktív gyakorlója.

Valerie Monti Holland facilitátor, tréner, mentor és coach. Alkalmazott színházat tanult Manchesteri Egyetemen, ezt kiegészítendő lett szociodráma/akciómódszer vezető. Jelenleg a Brit Pszichodráma Egyesület (BPA) szociodráma trénere. Mind az állami, mind a privát, mind a civil szektorban dolgozik szociodrámával az Egyesült Királyság mellett az USA-ban és Európa egyéb országaiban is. Tevékenysége középpontjában olyan dinamikus módszerek használata áll, melyek a csoportkohézió, a nyílt kommunikáció és a vezetői szerep kidolgozását támogatják.


Részvételi díj: 20.000 Ft
A résztvevők száma korlátozott (maximum 20 fő). Jelentkezni ezen adatlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével lehet. A részvételi díjat kérjük 2019. január 15-ig személyesen vagy átutalással befizetni a Magyar Pszichodráma Egyesület számlaszámára. Bankszámlaszám: 11713005-20412647-0000000. Számlát arra a névre és címre tudunk kiállítani, amelyről az átutalás érkezett. Személyes befizetési lehetőség ügyfélfogadási időben.

A workshopon való részvétel a pszichodráma felsőfokú képzésbe 8 órában beszámítható a nem kötelező témájú workshopok közé.

A workshopot viedóra rögzítjük. A felvételek csak a módszertani fejlesztés céljait szolgálják, nem nyilvánosak. A jelentkezés egyben hozzájárulás a felvételeken való megjelenéshez.

További információ: sociodramanetwork@gmail.com

Szeretettel várnak minden érdeklődőt az esemény szervezői, a Performers2 Projekt stábja: Blaskó Ágnes, Durst Mónika, Galgóczi Krisztina, Horváth Kata, Juhacsek Petra, Kocsi Andrea, Pados Eszter.

Név: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Pszichodráma végzettség: *
A workshopot a vezetők angolul tartják, de tudunk tolmácsolást biztosítani *
Korábbi szociodrámás tapasztalataim:
Your answer
A workshoptól a következőket várom:
Your answer
Egyéb üzenet a szervezőknek:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service