Apel de idei
O idee poate schimba o comunitate! Spune-ne ideea ta in 50 de cuvinte iar MoziaQ te ajută să o pui în practică cu $1,000 USD!

Căutăm idei care să ajute comunitatea să LGBTQI să se organizeze și să raspundă nevoilor și problemelor cu care se confruntă. Încurajăm în mod special idei care nu s-au pus în practică până acum, care includ elemente de intersecționalitate și se adresează sau implică comunitățile care în ultimii ani au fost în mod tradițional subreprezentate și neadresate, precum:
1. persoane LGBTQIA de etnie romă;
2. persoane LGBTQIA seropozitive HIV;
3. persoane trans și non-binare;
4. femei LBTQI (lesbiene, bisexuale, trans, queer și intersex);
5. lucrători și lucrătoare sexuale din comunitatea LGBTQIA;
6. adulți LGBTQI de peste 45 de ani.

Completează formularul de mai jos până pe 21 iulie 2019 și pregătește-te să te chemăm la unul din workshopurile noastre de dezvoltare a ideilor tale într-o inițiativă nouă.

NOTĂ PRIVIND COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu Legea 677/2001 și Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), formularul înregistrează date personale precum localitatea de reședință, orientarea sexuală, data nașterii ș.a. Pentru păstrarea confidențialității respondenților, chestionarul nu colectează date de identificare precum CNP-uri, nume ori adrese complete. Răspunsurile înregistrate sunt accesibile pentru o perioadă de 5 ani persoanelor din cadrul Asociației MozaiQ LGBT, a partenerilor și autorităților publice în baza legii. Rezultatele prelucrării datelor sub forma de analize urmează să fie făcute publice, asigurându-se confidențialitatea respondenților. În acord cu legislația în vigoare, Asociația MozaiQ LGBT va asigura dreptul de retragere a consimţământului, de acces la datele personale, dreptul la rectificare, utilizare restricționată, ăportabilitate și ștergere. Aceste drepturi sunt îndeplinite la maxim 30 de zile de la cererea transmisă la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro. Pentru orice informație adițională, vă invităm să luați legătura cu Asociația MozaiQ LGBT la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro, cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa de email anspdcp@dataprotection.ro precum și să consultați legislația din domeniu aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN
Pentru a trece mai departe, vă rugăm să confirmați acceptul privind colectarea și prelucrarea datelor *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.