Megemlékezés Ráday Mihályról - Regisztráció
A Magyar Urbanisztikai Társaság 2021 augusztus harmadikán vesz búcsút Ráday Mihálytól, aki a Budapesti Városvédő Egyesület alapító tagjaként, Budapest díszpolgáraként, Kossuth-díjas, Balázs Béla-díjas rendezőként, operatőrként rendkívül sokat tett épített és természeti értékeink védelméért, megőrzéséért.

A rendezvényen beszédet mond Erő Zoltán, Budapest főépítésze, Bojár Iván András, művészettörténész, újságíró, valamint Nagy Gergely, az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottságának elnöke.

Helyszín: A Magyar Urbanisztikai Társaság székháza (1094 Budapest, Liliom utca 48.)
Időpont: 2021. augusztus 3. 17:00.

A rendezvényen továbbá csak az vehet részt személyesen, aki rendelkezik koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal, melyet személyi igazolvánnyal együtt fel kell mutatni a rendezvényre való belépéskor. Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényre az első 50 regisztrált főt tudjuk beengedni.

A rendezvény személyes részvétellel kerül megrendezésre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételét kérjük jelezze az alábbi űrlapon!

A rendezvényről felvétel készül, melyet teljes egészében publikálunk a Magyar Urbanisztikai Társaság YouTube-csatornáján.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
E-mail cím *
*
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy