Ilmoittautuminen Purjehdusleirille 24.-30.6.2019 Pursiniemessä
Ilmoittautuminen Purjehdusleirille 24.-30.6.2019 Pursiniemessä (Ängesholmen Porvoon Pellingin saaristossa). Anna ensimmäiseen kenttään huoltajan sähköpostiosoite johon vahvistusviesti ja osallistumismaksun lasku lähetetään.

Leiri on tarkoitettu 7 - 16 vuotiaille purjehdusta harrastaville tai harrastusta aloitteleville nuorille. Leirillä opetellaan purjehduksen saloja Optimisti ja Zoom8-jollilla sekä muita vesillä liikkujan perustaitoja.

Leirille otetaan enintään 25 junioria. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän, etusijalla ovat seuran jäsenet ja ensimmäiseksi ilmoittautuneet.

Päiväohjelma alkaa lipunnostolla ja aamujumpalla, ennen aamupalaa. Sen jälkeen opetellaan purjehdusta teoriassa tai käytännössä, puolilta päivin nautitaan lounas jonka jälkeen jatketaan purjehduksen opettelua. Iltapäivällä ja päivällisen jälkeen on vapaa-aikaa tai muuta leikkimielistä iltaohjelmaa, saunomista, yms.

Jo purjehdustaitoisille järjestetään harjoituskilpailuja, sekä sääntö- ja taktiikkakoulutusta. Harrastusta aloitteleville annetaan yksityiskohtaisempaa jollan käsittely ja purjehdustaitoja kasvattavaa opastusta. Leiriohjelmaan kuuluu myös vaihtelevasti mm. solmujen, navigointitaitojen, ensiapu- sekä retkeilytaitojen opettelua.

Leirillä on telttamajoitus. Leirikeittiömme tarjoilee meille päivittäin aamupalan, kaksi lämmintä ateriaa sekä iltapalan. Varusteluettelon siitä mitä ainakin leirillä tarvitset, saat vahvistuksen mukana.

Leirin hinta on HTPS:n jäsenille 160 € ja muille 200 €. Niille jotka eivät ole seuran jäseniä, leirin hinta sisältää liittymisen HTPS:ään ja Suomen purjehdus- ja veneilyliittoon, sekä purjehtijan vakuutuksen ja lisenssin.

Lähetämme kesäkuun alussa lopullisen vahvistuksen ja listan leirillä tarvittavista varusteista, sekä ajo-ohjeet leirille. Leirimaksu suoritetaan vahvistuksen mukana tulevan tilisiirron mukaan eräpäivään mennessä maksujenkerystilille tilille Danske Bank FI48 8000 1100 1192 89.

Tiedustelut:

Pekka Kuittinen 0458951514 pekka.kuittinen@iki.fi
Ahti Nurminen, 0400998604, ahti.nurminen@iki.fi
Ilppo Kivivuori, 0400976092, ilppo.kivivuori@edu.hel.fi

Email address *
Osallistujan nimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Huoltajan nimi *
Your answer
Huoltajan puhelin (josta tavoittaa leirin aikana) *
Your answer
Lisätietoja (allergiat, muuta vastaavaa)
Your answer
Varusteet (ei välttämättömiä)
Oma teltta (pieni 2-3 hengen) *
Oma jolla jonka otan mukaan leirille *
Aikaisempi leirikokemus *
Yöpynyt aikaisemmin teltassa
Uimataito *
Uimataito metriä *
Your answer
Purjehduskokemus (optarilla) *
Paidan koko *
Kuvauslupa
Osallistuminen, vakuutus ja vastuuvapautus *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service