Regisztrációs lap - Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó 2021
Kedves Csoportvezető kollégánk!

Ön a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó online kitölthető regisztrációs felületén van. Az itt elvégzett regisztráció egyenértékű a korábban e-mailes formában bekért regisztrációs lap beküldésével. A felületet azért hoztuk létre, hogy Önnek is egyszerűbb, gyorsabb, pontosabb legyen a jelentkezés a 2021-es WSO-ra.
Amennyiben a kitöltés során bárhol elakad, kérdése, problémája van, hívja a +36703353959-es számon egyesületünket.

FIGYELEM!
Kérjük, minden esetben figyelmesen olvassa el, hogy milyen adato(ka)t kérünk, hogy minél pontosabban tudjon válaszolni!

Amennyiben az adott lapon kitöltött minden adatot, azokat ellenőrizte és helyesek, az aktuális lap alján a NEXT v. KÖVETKEZŐ gombra kattintva tud továbblépni.
A kérdőív lehetőséget ad arra, hogy visszalépjen előző oldalakra és javítson, esetleg új információt írjon be. Ezt a BACK v. VISSZA gombra kattintással tudja megtenni az aktuális lap alján. A regisztrációs felület a korábban bevitt adatokat - alapesetben - megőrzi.

Bizonyos információk esetében kizárólag olyan választ fogad el a rendszer, amelyben számok szerepelnek (pl. telefon- vagy adószám bekérése, csoport és kísérő létszámok). Amennyiben a 'Must be a number' (Számot kell megadnia) felirat jelenik meg a kitöltendő rubrika alatt, Ön más karaktert - például szóközt vagy kötőjelet - is használt, ezek törlésével helyes lesz a kitöltés.

Amennyiben kérése, kérdése, megjegyzése van, a kérdőívben lehetőség van arra, hogy ezeket jelezze - 'Az előadás adatai' részhez érve a 'Van bármilyen kérése, kérdése, megjegyzése?' kérdésre feleljen 'Igennel', majd a 'NEXT' gombra kattintva éri el a felületet, ahova rögzítheti megjegyzéseit.

ADATOK KEZELÉSE: A kérdőíven szereplő információkat csak az adott rendezvény szervezésében és tapasztalatainak feldolgozásában, visszajelzésében használjuk, utána nem tároljuk, harmadik félnek nem adjuk ki.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
A legördülő menüből válassza ki azt a helyszínt, amely a működési helyükről a legkönnyebben elérhető *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy