Surf Safe Biztonságos Internethasználatot Fejlesztő Porgram- Szülői csoport jelentkezési lap

Surf Safe című projektünk célja a médiatudatosság és a biztonságos internethasználat fejlesztése a 10-18 éves korosztály, valamint az ő közvetlen környezetük körében, amihez iskolai foglalkozásokat, szülőcsoportokat és fiataloknak szánt klubfoglalkozásokat szervezünk.

Kiket várunk?
Olyan szülőket várunk, akik érdeklődnek a biztonságos internet témája iránt, és úgy érzik, hogy egy kimondottan ennek szentelt foglakozáson szerzett új ismeretek segítségével sokat tehetnének gyermekük biztonságáért.
A foglalkozáson ne előadásra, hanem egy irányított beszélgetésre számítson, ahol Ön és csoporttársai bátran hangot adhatnak véleményüknek.

Mit kaphat és mit adhat szülőként a csoportban?
- Információkat a biztonságos internethasználatról és a tudatos médiafogyasztásról,
- Tapasztalatokat szerezhet, gondolatokat cserélhet más szülőkkel,
- A beszélgetés és feladatok alapján új eszközöket, módszereket, melyek segíthetnek Önnek olyan kapcsolatot kialakítani gyermekével, aminek révén közelebb kerülhetnek egymáshoz, jobban megérthetik egymást.

- A program zárásakor a biztonságos internethasználattal kapcsolatos információs füzetünk egy példányát adjuk át minden szülőnek.

Részvételi díj
A tréning részvételi díja 3000 Ft/fő, ami előre utalással fizethető. Kérjük, az utalásnál a közlemény rovatba tüntessék fel a nevüket, és a „Surf Safe szülőcsoport” címet. A részvételi díj befizetési határidejét a honapunkon fogjuk megjelentetni.

A csoportfoglalkozások helyszíne, ideje, időtartama
A csoportfoglalkozás egy egész napos, hétvégi tréning keretében valósul meg. A tréning megtartásához szükséges minimum létszám 10 fő, a maximális létszám egy csoport esetében 15 fő. A tréningek időpontjáról tájékoztatást adunk a jelentkezési lapon, valamint honlapunkon: www.egyutthato.eu

A foglalkozások helyszíne a 1046, Budapest Klauzál u. 4. alatt található IFI irodánk. A helyszín könnyen megközelíthető az M3-as metróval (Újpest-központ megállótól 7 perc séta), a közterületen parkolás ingyenes. A tréning alkalmával büféebédről szervezetünk gondoskodik.

A csoport vezetője
A csoportokat Szentpétery Elemér és Nagy Melinda trénerek vezetik.

Önnek nem kell mást tenni, csak jelentkezni a programra. Amint megkaptuk jelentkezését, küldünk egy visszaigazolást Önnek, és ezt követően fizetheti be a részvételi díjat a megadott számlaszámra.


Kérdéseire Sebő Gergő programvezető szívesen válaszol a gergo.sebo@egyutthato.eu email címen, vagy a +3670/4560887. Alapvető információkat minden hétköznap 10 és 17 óra között kérhetnek a 06-1-797-2659 központi telefonszámon.

Egyesületünk tevékenységéről és a Surf Safe-ről bővebben az alábbi oldalakon tájékozódhat:

www.egyutthato.eu

http://surfsafefieldwork.blogspot.hu/

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question