GoGreen - Биро за регионален развој
Мерење на успехот на комуникациските активности и свеста за користите од проектот
ПРОЕКТ: Компјутерската моќ станува зелена – GO_GREEN

МИС код 5129748 Проектот е кофинансиран од Interreg V-B Програмата за Балканско – Медитеранска соработка 2014-2020

https://brr.gov.mk/proektkompjuterskata-mok-stanuva-zelena-go_green/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Од каде дознавте за проектот?
Clear selection
Колку сте запознаени со бенефитите од интеграцијата на зелени и дигитални технологии?
Clear selection
Дали сметате дека комуникациските активности на проектот се ефективни?
Clear selection
Какви промени би сакале да видите во нашите комуникациски активности? (Отворено прашање)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy