Tilmelding: frivillig til Talk Town Århus
Som frivillig til Talk Town Århus får du mulighed for at møde en masse dejlige feminister, og bidrage til at gøre festivalen så fantastisk som muligt. Festivalen afholdes lørdag d. 28. september på Folkestedet, og der er brug for frivillige både før, under og efter festivalen.

En vagt vil være på 2 ½ til 3 timer, og som tak for din indsats får du bl.a. kaffe/vand/snacks under din vagt, øl- og madbillet og fri entré til afslutningsfesten.

Infomødet for frivillige afholdes mandag d. 26. august kl. 19.30 i lokale 1.1 på Folkestedet. Efter infomødet sender frivilligkoordinatoren et skema ud, hvor du skal udfylde hvilke dage og tidsrum du ønsker at tage vagter i.

► Du kan sagtens være frivillig, selvom du ikke kan komme til infomødet :) Vi sender alle informationer fra mødet ud på mail til jer.

► Bemærk, at hvis du gerne vil være stage manager, så skal du deltage i et obligatorisk mini-kursus i lydteknik fredag d. 27. september på Folkestedet. Kurset vil ligge tidligt på aftenen og tage ca. 2 timer.

Læs mere om hvad opgaven som stage manager indebærer her: http://talktown.dk/wp-content/uploads/2019/07/TT_stagemanager.pdf

► Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at skrive til os på frivillig@talktown.dk

Email address *
Navn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Hvilke frivilligområder er du interesseret i? *
Vælg gerne flere
Required
Har du nogle allergier, eller er der andet vi skal tage højde for - fx med mad, men også bare generelt?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service