Beiratkozási lap a 2020/2021-es tanévre
Kérjük, hogy a Beiratkozási lapot hiánytalanul töltse ki, különös tekintettel az oktatási azonosítóra. Gyermeke oktatási azonosítója a diákigazolványon található, 7-es számmal kezdődő, 11 számjegyből álló számsor.
Ha a tanuló nem kapta még meg a diákigazolványát, akkor legyen szíves átnézni az általános iskolai jelentkezéshez szükséges, óvodában kiállított szakvéleményt, melyben szerepelnie kell az oktatási azonosítónak. Ha így sem találja, az óvodától lehet segítséget kérni!

Akik a 2020/2021-es tanévben kezdik meg először hangszeres tanulmányaikat, azok számára - a veszélyhelyzet alakulásától függően- augusztus végén, vagy szeptember elején fogjuk megtartani "Hangszersimogató" eseményünket. Ennek keretében lehetőség nyílik kipróbálni az iskolánkban tanulható hangszereket, melynek során pedagógusaink felmérik gyermeke ritmus és halláskészségét, testi adottságait.

Kérjük, kísérje figyelemmel honlapunkat (www.egressyzeneiskola.hu), ahol folyamatosan tesszük közzé a következő tanévre vonatkozó információkat!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy