Форма за пријава на обука за финансиска писменост
Штом сте овде, значи сте заинтересирани да учествувате на обуките за финансиска писменост што ќе се одржуваат во С. Македонија. Ви благодариме на интересот :)

Пријавата се состои од 15 кратки прашања и нема да ви одземе повеќе од 5 минути за пополнување.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Име *
2. Презиме *
3. Пол *
4. Телефонски број *
5. Емаил адреса *
6. Град во кој живееш? *
7. Во која старосна граница спаѓате? *
8. Вашиот профил е: *
9. Според вашиот профил, кој е вашиот интерес да учествувате на обуките за финансиска писменост? Кратко наведете... *
10. Во која институција, фирма или организација работите или сте член? (впишете доколку сакате)
11. За кои термини за обука се пријавувате? *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy