Ce face ca munca noastră să fie importantă pentru noi?
Acesta este un demers de cercetare derulat sub egida Laboratorului de Evaluare și Diferențe Individuale din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București pe tema Muncii cu sens.

Munca cu sens se referă la o muncă ce este caracterizată de cel ce o prestează ca fiind importantă, valoroasă pentru sine și/sau pentru alții și care merită timpul și efortul depus.

Vă recomandăm să parcurgeți informațiile de mai jos înainte de a lua decizia de a participa. De asemenea, înainte de a decide să participați, vă rugăm să adresați întrebări suplimentare pentru a clarifica aspectele care vă sunt neclare.

Singura condiție pentru participarea la acest studiu este să fiți angajat(ă) sau să lucrați/activați într-o organizație/companie/instituție, fie ea privată, de stat sau ONG.

Obiectivul studiului este acela de a identifica factorii ce generează și susțin percepția angajaților legată de sensul și semnificația muncii lor.

Toți participanții vor primi, la cerere, un raport de cercetare ce va cuprinde o sinteză a literaturii de specialitate scrisă într-un limbaj practic, non-academic și sfaturi practice ce vizează o experiență mai plăcută și productivă la locul de muncă. Împreună cu acest raport, participanții pot participa la o tragere la sorți în urma căreia pot câștiga unul dintre următoarele 3 premii, la alegere:

Premiul 1: Carte Burnout. Strategii pentru prevenirea epuizării profesionale.
https://carturesti.ro/carte/burnout-strategii-pentru-prevenirea-epuizarii-profesionale-443501

Premiul 2: 2 aplicări ale unui chestionar consacrat de personalitate
https://www.testcentral.ro/ro/produse/teste-resurse-umane-si-psihologia-muncii/personalitate/bfq1/

Premiul 3: Pachet jocuri Indie

Este important ca pe parcursul completării să răspundeți cât se poate de sincer la întrebări și să abordați acest demers cu atenție și seriozitate. Nu există răspunsuri corecte sau greșite. Dacă doriți, vă puteți retrage în orice moment din acest demers, fără consecințe negative. Puteți lua oricând pauze pe durata perioadei de completare, fără, însă, a închide fereastra din browser.

Participarea dvs. la acest studiu este una voluntară și confidențială, iar datele dvs. vor fi utilizate doar în scop de cercetare și nimeni din afara echipei nu va avea acces la acestea. Ne așteptăm ca orice neplăcere sau disconfort rezultat de pe urma acestui studiu să fie extrem de improbabil. Dacă astfel de situații survin în orice etapă a studiului, puteți decide să vă retrageți în orice moment. Retragerea din studiu va fi de asemenea voluntară și nu va atrage nicio consecință.

Introducerea adresei dvs. de email este opțională iar aceasta va fi folosită strict în scop de contactare și premiere.

Nicio informație care poate conduce la identificarea dumneavoastră nu va fi accesibilă persoanelor care nu fac parte din echipa de cercetare. Toate informațiile pe care ni le oferiți vor fi utilizate într-o serie de analize derulate la nivelul întregului eșantion, iar nu la nivel individual. De asemenea, modul în care datele vor fi prezentate în diferite rapoarte de cercetare nu vor permite stabilirea identității dumneavoastră. Este posibil ca datele să fie incluse ca supliment electronic pentru studiile publicate însă și în acest caz datele nu vor permite identificarea participanților, fiind anonimizate și analizate statistic.

Pentru orice nelămurire legată de acest studiu, în timpul sau după finalizarea lui, ne puteți contacta pe adresa de email: alexandru.sirbu@drd.unibuc.ro

Chestionarul cuprinde 7 secțiuni, iar timpul mediu de completare este de 15 minute.

Vă rugăm să citiți instrucțiunile aferente fiecărei secțiuni, acolo unde acestea există.

Vă mulțumim! :)
Acord participare *
Raport Individual de Cercetare
Adresă de E-mail (pentru aceia dintre dvs. care doresc să participe la tragerea la sorți)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitatea din București. Report Abuse