Reserva d'entrades per Els viatges dels Tres porquets
L'activitat es realitzarà el dissabte 16 de gener a La Casa dels Entremesos.

Una vegada inscrits en l'activitat en els dies següents us enviarem un correu de confirmació. En cas que finalment no hi pugueu assistir, us agrairem que ens ho comuniqueu l'abans possible a gestio@lacasadelsentremesos.cat.
Hora d'assistència *
Dades personals
En cas necessari ens permetrà mantenir-nos en contacte amb els espectadors i les espectadores que heu assistit a l'activitat per garantir la traçabilitat si s’activés el protocol per covid-19.
Nom i cognoms del participant 1 *
Edat del participant 1 *
Nom i cognoms del participant 2 *
Edat del participant 2 *
Nom i cognoms del participant 3
Edat del participant 3
Nom i cognoms del participant 4
Edat del participant 4
Dades de contacte
Responsable del nucli familiar *
Número de telèfon del responsable del nucli familiar *
Correu electrònic del responsable del nucli familiar *
Has de saber què...
A través del present avís, la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella i La Casa dels Entremesos, informa, en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (Reglament General de protecció de dades) i la resta de normativa d'aplicació, de la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, facilitar a la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella i La Casa dels Entremesos les dades personals que els són sol·licitades motivat per la sol·licitud d'informació o per a la contractació dels diversos productes que s'ofereixen dins de l'àmbit d'activitat de la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella i La Casa dels Entremesos, especialment en el marc de les noves tecnologies i adaptació del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).

Excepte que específicament s'estableixi el contrari, es considera necessari completar totes les dades requerides en el formulari o imprès anàleg de forma veritable, exacta, completa i actualitzada. En cas contrari, la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella i La Casa dels Entremesos podrà, depenent del cas, no procedir al registre de l'usuari, o bé denegar el servei concret sol·licitat. Totes les dades facilitades per linteressat seran tractades per:
- Donar resposta a les peticions realitzades per l’interessat.
- Mantenir la relació que es pugui arribar a establir.
- Gestiar, administrar, informar, prestar i millorar els serveis que es decideixi contractar.
- Comunicar informacions relatives als nostres serveis.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantigui la relació, l'interessat no sol·liciti la seva supressió o siguin necessaris per als fins del tractament. No es procedirà a la destrucció de les dades quan existeixi una previsió legal que exigeixi la seva conservació, en aquest cas es procedirà al bloqueig de les dades, conservant-se únicament a disposició de les administracions públiques, jutges i tribunals, per a l'atenció de les possibles responsabilitats nascudes del tractament, durant el termini de prescripció d'aquestes.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy