Kunstconsumptie en het verband met welzijn tijdens de COVID-19-pandemie
Het doel van dit onderzoek is om na te gaan hoe mensen zich verhouden tot kunst en creativiteit in de specifieke context van de COVID-19-pandemie. Dit onderzoek staat open voor respondenten van alle leeftijden en achtergronden uit de hele wereld.

Het invullen van deze enquête is een kort moment van therapie op zich, een moment van reflectie dat u zal helpen om uw gemoedstoestand in deze periode beter te begrijpen. We nodigen u uit om 10 minuten te ontspannen en te mediteren over hoe u zich voelde tijdens de maanden van de lockdown en uw ervaring te delen door de vragenlijst in te vullen.

De enquête verzamelt informatie op een anonieme en vertrouwelijke manier. Er worden geen persoonlijke identificatie- en contactgegevens gevraagd, dus er kan geen verband worden gelegd tussen een antwoord en een bepaald individu. De verstrekte informatie wordt statistisch geanalyseerd en wordt uitsluitend gebruikt voor onderzoeksdoeleinden.

We vragen u vriendelijk om de vragenlijst vóór 25 juni 2020 te beantwoorden en nodigen vrienden, familie en kennissen uit om deze ook in te vullen. De vragenlijst is beschikbaar in het Engels, Roemeens, Hongaars, Italiaans, Sloveens, Frans en Nederlands. Meer informatie: www.art-wellbeing.eu .

Dit onderzoek maakt deel uit van het Art & Well-being-project, uitgevoerd door Cluj Cultural Centre (Roemenië), BOZAR (België), UGM (Slovenië) en Bruno Kessler Foundation (Italië), en is medegefinancierd door Creatief Europa, een subsidieprogramma van de Europese Unie.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centrul Cultural Clujean. Report Abuse