Jelentkezés az SEWF minősítő rendszer hazai adaptációjában való részvételre

Az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezem a programra, és vállalom, hogy augusztus és szeptember folyamán a minősítési folyamaton szervezetemet végig viszem. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
A társadalmi vállalkozó (kitöltő) neve *
A minősíteni kívánt szervezet neve *
Szeretnék igénybe venni segítséget a minősítési folyamathoz. 
*
Required
Személyes konzultáció esetén telefonszám
SEWF minősítési kritériumok
Az alábbi kérdések megválaszolása nem szükséges a jelentkezéshez. Ugyanakkor ajánlatos, mivel ellenőrizni tudjátok, hogy a szervezet mennyiben felel meg a minősítési kritériumoknak.  

1. Misszió: a szervezet működése középpontjában egy társadalmi vagy környezeti cél áll.

2. Etikus működés: a szervezet a céljait illetően átláthatóan működik. Azokért felelős, és a legmagasabb etikai és üzleti színvonal elérésére törekszik belső és külső működésében egyaránt. 

3. Bevétel: bevétele nagyobb része (51% vagy annál több) árbevételből származik, beleértve a termék vagy szolgáltatás ellenértékeként támogatás formájában kapott bevételt is[1]. 

[1] Amennyiben start-up vállalkozásról van szó (2-3 éves) vagy vállalkozás egy nagyobb beruházás vagy terjeszkedés közepén jár, az arra kapott tőkét külön kell számolni a többi bevételtől.

4. Profit felhasználása: a felesleg nagy részét (51% vagy annál több) visszaforgatja a társadalmi vagy környezeti cél elérésébe.

5. Tulajdonosi szerkezet: ezt a társadalmi cél vezérli, nem magánszemély(ek). A rendelkezésre álló jogi kereteknek megfelelően a vállalkozás az államtól független.

6. A társadalmi cél jogi garanciája: a misszió elsődleges, és ennek fenntartására megfelelő rendelkezések kerültek az alapító okiratba átalakulás (vezetőség váltás, tulajdonosváltás vagy megszűnés) esetére. Ezek biztosítják, hogy a szervezet vagyonát és erőforrásait a misszió megvalósítására fordítják és nem magánjellegű haszonszerzésre.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy