FULL D’INSCRIPCIÓ A L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L’IES BINISSALEM 2021-2022
Des de l’AMIPA de l’IES Binissalem, treballam per promoure la col·laboració de pares i mares en la gestió del centre, donar suport a les famílies en tot allò que és convenient per a l’educació dels fills i cooperar amb les entitats que participen en la comunitat educativa com l’Ajuntament, Consell Escolar Municipal, Conselleria, FAPA, etc. Necessitam que tots els pares participeu per reivindicar la millor educació per als nostres fills, en les millors condicions.

Pensau que, com a socis, també gaudireu de descomptes en certes activitats del centre i de tots els serveis que vos poguem oferir.
Degut a la crisi del COVID19 durant el curs 2020-2021, es varen suspendre totes les sortides, viatges, celebracions de final de curs, reunions, xerrades, etc. Aquest fet, ha impedit que l’Amipa hagi pogut subvencionar cap activitat que requereixi presencialitat.

Tot i així s'ha fet feina cercant alternatives de transport per a Batxiller, reivindicant la millora dels camins escolars, la mobilitat dels accessos a l'institut, mascaretes pels socis, s'ha comprat taules de fusta addicionals pel pati, s'ha participat en el dia sense fum i hem estat presents com organització, allà on ha fet falta reivindicar els drets dels nostres fills.

Per aquest motiu la quota dels socis del curs 2021-2022 s'ha ajustat a 15€, la quota s'incrementarà en 5€ per fill addicional.
A l'hora de fer l’ingrés de la quota de soci, per favor indicau al concepte, el nom complet i curs dels fills.

El compte corrent és: Banca March ES 25 0061 0100 81 0053990115

ALERTA. Per favor, no confongueu els comptes de l’institut amb els de l’AMIPA
Aquest formulari s'ha d'emplenar de forma electrònica i després enviar el comprovant de pagament per correu electrònic (amipaiesbinissalem@gmail.com) o WhatsApp (644875900), per formalitzar la inscripció.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy