Schrijf je nu in voor 12 Jaar Rotterdam Swim op zondag 28 juli 2019
Met het verzenden van het onderstaande formulier verklaar ik de hieronder ingevulde informatie naar waarheid ingevuld te hebben en gezond en fysiek fit genoeg te zijn om deel te nemen aan 12 jaar Rotterdam Swim.

Als zwemmer zal ik mij ten aller tijden houden aan de aanwijzingen die aan mij door de wedstrijdleiding wordt gegeven. Ik ken en accepteer als deelnemer de risico´s van het trainen voor en het deelnemen aan de Rotterdam Swim, invaliditeit en in het ergste geval sterfte anders zal ik niet deelnemen aan de Rotterdam Swim, de trainingen vooraf en/of andere hieraan gerelateerde activiteiten.

Tenslotte vrijwaar ik met het versturen van dit inschrijfformulier Stichting Aquarius, haar vrijwilligers, medewerkers, bestuur, sponsors, gemeente, provincie en/of om het even welke rechtspersonen en/of individuen verbonden aan de Rotterdam Swim voor alle schade en/of verlies voorkomend uit een van deze activiteiten.

Let op!
Het inschrijfgeld kan niet gestorneerd worden. Als u later besluit om niet deel te nemen aan de Rotterdam Swim en/of u heeft niet tijdig het sponsorgeld bij elkaar dan wordt het inschrijfgeld incl sponsorgeld gelijkmatig verdeeld over 11 jaar Wereld Water Dag, 11 jaar Wereld Gehandicapten Dag en 3 jaar Zomer Universiteit.

Startbewijs *
Ticket
Required
Naam deelnemer(s) : Solo, Halve, Estafette of Team
Name participant(s) : Solo, Half, Relay or Team
Your answer
Man/Vrouw
Male/Female
Adres
Address
Your answer
Postcode en Woonplaats
Zipcode and City
Your answer
Telefoonnummer
Telephonenumber
Your answer
Geboortedatum : dd/mm/jjjj
Date of birth : dd/mm/yyyy
Your answer
Email *
Email
Your answer
Fundraising-Fondsenwerving (3x)
Deelnemers aan 12 Jaar Rotterdam Swim verplichten zich fondsen te werven voor een van de onderstaande doelen voor tenminste drie keer het inschrijfgeld. Voor de Hele/Hele Familie betekent dit € 90,-, voor de Estafette € 120,-, voor de Estafette+ € 180, voor het Team € 270,-, voor de Team Estafette € 360,-, voor de Team Estafette+ € 420,-, voor de Halve/Halve Familie € 60,- voor de Halve Team € 180,- Schrijf je vroeg in want hoe eerder jij je inschrijft hoe lager het verplichte sponsordeel. Bovendien heb je als vroegboeker alle tijd om het verplichte sponsordeel bij elkaar te werven. In maart 1x, in april 1.25x, in mei 1,5x, in juni 1.75x en in juli 2x het inschrijfgeld op te halen voor het goede doel naar keuze.
Ik ga geld inzamelen voor *
I will raise money for
Required
Verplichte velden
U krijgt later nog de kans om deze velden te corrigeren.
SPORT MEDISCHE KEURING
Deelnemers ouder dan 60 jaar krijgen automatisch een oproep van ons om een Sport Medische Keuring toe te sturen.
SNELHEID
Alle deelnemers krijgen begin augustus hun startnummer. Dit startnummer is gebaseerd op u snelheid. Na ontvangst van dit startnummer heeft u nog een week de tijd om u startnummer = startgroep te wijzigen.
KANTJESLOPERS
Neem de Kantjesloper serieus hij of zij maakt niet alleen ontelbare foto's van u, maar waakt samen met ons ook over u veiligheid van start tot finish. Alle deelnemers kunnen tot een week voor aanvang van de King Of The Rivers - Netherlands de naam van de Kantjeslopers wijzigen.
Snelheid (minuten per km) b.v. 14/1 or 22/1. Op basis van u snelheid wordt in een van de 10 startgroepen ingedeeld. *
Speed (minutes per km) e.g. 14/1 or 22/1. According to your speed you will start in your own group.
Your answer
Sport Medische Keuring: Deelnemers ouder dan 60 jaar moeten op alle afstanden een sport medische keuring vooraf toesturen. Deelnemers ouder dan 50 jaar hoeven dit alleen te doen bij de 10 km. Zie www.kingoftherivers.com/sport-medical-research voor meer informatie en adresgegevens. *
Sport Medical Research: Participants of the Rotterdam Swim and Amsterdam Swim, 5 km older then 60 years and swimmers of the Amsterdam Swim, 10 km older than 50 years have to send a Sport Medical Reseach in advance.
Required
Naam kantjesloper : zwemmers aan de Rotterdam Swim, Amsterdam Swim en Royal Amstel Swim zijn verplicht om met een kantjesloper aan de start te verschijnen. *
Name buddy : swimmers of the Rotterdam Swim, Amsterdam Swim and Royal Amstel Swim may only swim with a buddy on the kay.
Your answer
Kortingen / Discounts
Kortingscode
Discountcode
Your answer
Voor Akkoord / Do you agree
Stemt u in met de bovenstaande voorwaarden en heeft u dit formulier naar waarheid ingevuld? *
You agree to the terms above and verify that you've been truthful in filling out the application?
Required
Betalen / Pay
Na betaling van het inschrijfgeld wordt u persoonlijke deelnemerspagina geactiveerd. U inschrijving is echter pas definitief als u daarna ook de verschuldigde sponsorbijdrage bij elkaar heeft geworven. Na inschrijving kunt u het verschuldigde inschrijfgeld overmaken op:
NL18 INGB 0006 9485 82 tnv Stichting Aquarius
t.n.v. Rotterdam Swim en "voor- en achternaam"

IBAN
NL18 INGB 0006 9485 82 from Stichting Aquarius
attn. Rotterdam Swim and "first and family name"

U kunt ook via Ideal of PayPal hieronder betalen.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.