Състезание по стълби #БезОтпадъци
Събитието ще се проведе под формата на състезание на любимите на много варненци стълби, които водят към красивия плаж „Галата“ и е част от международната инициатива „Ден без асансьори“ към кампанията NowWeMove на Международната асоциация за спорт и култура (International Sports & Culture Association ISCA). Нестандартното събитие поставя участниците пред необходимостта да съчетаят добра спортна форма, издръжливост и правилно разпределение на силите, за да могат да се справят максимално успешно, като междувременно се грижат за средата, почиствайки я.

Целта на състезанието е да провокира повече хора да използват градската среда по нов начин, който им помага да останат здрави и във форма, въпреки изолацията, възползвайки се от наличната инфраструктура. Затова използвайки средата, те трябва да се погрижат за нея, за да бъде тя по-чиста и красива.

РЕГЛАМЕНТ:
Всеки желаещ да се включи, трябва предварително да се регистрира за участие в настоящата електронна форма за регистрация.

Самото състезание ще се проведе на 28 април 2021, сряда, между 13:00 и 18:00 ч. Всички регистрирали се участници ще получат напомнящ имейл за събитието. Всеки регистрирал се участник може да дойде в удобно за него време в посочения времеви диапазон и да изпълни изискванията на състезанието.

Състезанието ще има две точки на регистрация. Първата точка е началото на стълбите, водещи към плаж „Галата“, а втората – техният край долу на плажа. Самото състезание ще се проведе на два етапа:
- СЛИЗАНЕ – при пристигането си всеки участник ще получи хартиен плик и ръкавици. Неговата задача по време на първи етап ще бъде да слезе по стълбите до плажа като по пътя напълни предоставения му плик с дребни отпадъци, изхвърлени по стълбите и около тях. При пристигането си на плажа, участникът трябва да покаже напълнения плик като доказателство.
- КАЧВАНЕ – при подаване на сигнал от страна на организаторите, участникът трябва да изкачи стълбите за максимално кратко време, като носи със себе си пълния плик с отпадъци. При пристигане в горната част на стълбите, неговото време засечено и регистрирано.


НАГРАДЕН ФОНД:
Победител е участникът, изкачил стълбите за най-кратко време, при коректно изпълнение на първи етап на състезанието. Предвиденият награден фонд от страна на организаторите – сдружение „Пауър Джъмп“, е под формата на ваучери за спортни стоки.
Първо място – ваучер за 100 лв.
Второ място – ваучер за 70 лв.
Трето място – ваучер за 40 лв.

Всички участници ще получат сертификат за участие в събитието, а организаторите са предвидили и допълнителни поощрителни награди.

Събитието е организирано от варненската организация Пауър Джъмп като част от дългогодишната платформа _Място България на сдружение БГ Бъди активен, по проект „Партньорство за чиста и красива България“, реализиран с подкрепата на Кока Кола. Местен партньор по проекта за град Варна е Еко Партнърс АД.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Пауър Джъмп ще използва личните ви данни единствено и само за целите на състезанието, за да проведе предварителна регистрация, организация на събитието и издаване на сертификати. За целта, молим да дадете своето съгласие за използване и обработка на личните ви данни за целите на състезанието: *
Трите ви имена: *
Възраст: *
Телефон за връзка: *
Имейл: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy