Prova e Testit të Arritshmërisë Online
Testi i Arritshmërisë përbëhet nga 9 lëndë dhe ka gjithsej 80 kërkesa (pyetje, detyra)
Testi i Arritshmërisë zgjatë 120 minuta (2 orë)
Plotësoni të dhënat e mëposhtme me saktësi që të mësoni rezultatin.
Email address *
Emri Mbiemri *
Numri i Telefonit (duhet për rezultatin e testit) *
Gjinia *
Klasa *
Komuna - Shkolla *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mehmet Akif College Prizren. Report Abuse