Kirkkonummen Melojien Peruskurssi 2023 (Täynnä, ilmoittaudu jonoon)
Kurssi järjestetään 5.-7.6.2023, ja se järjestetään suomeksi. Jos tarvitset ohjausta ruotsiksi tai englanniksi, laita viesti osoitteeseen melontakoulutus.kimpa@gmail.com ja katsotaan, mitä asialle voidaan tehdä. 

Kurssi sisältää Kirkkonummen Linlossa järjestettävän melonnan käytännön harjoitusosuuden sekä pelastautumisharjoituksen. Sisältö noudattaa Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusta. Harjoittelemme kajakeilla.

Kurssin osallistumismaksu on aikuiselta 120 € ja alle 18 v. 60 €. Kurssimaksu sisältää kurssimateriaalin sekä harjoitusosuudella tarvittavat varusteet ja kaluston. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen melontakurssille osallistumisesta. Edelleen kurssin suorittaneilla on mahdollisuus liittyä järjestävän melontaseuran jäseneksi.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on uimataito sekä 12 vuoden ikä (alaikäinen aikuisen seurassa). Aiempaa melontakokemusta ei edellytetä. Mikäli sinulla on sairaus tai vamma, joka saattaa vaikuttaa melomiseen, ole hyvä ja kysy näiden vaikutuksesta etukäteen (melontakoulutus.kimpa@gmail.com).

Kurssille otetaan 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi järjestetään siis kolmena peräkkäisenä iltana klo 17.30-21. Lisäksi, jos haluat liittyä seuraan, täytyy käydä erillinen yhden illan kalustokurssi. Näitä järjestetään useampi, ja ajankohdista tiedotetaan lähempänä kurssia.

Kurssin hinta on 120 euroa aikuiselta ja alle 18 vuotiaalta 60 euroa.

Ikärajat kurssille ovat:
- Huoltajan kanssa 12 vuotta
- Ilman huoltajaa 18 vuotta

Jos teitä on osallistumassa kurssille enemmän kuin yksi henkilö, täytättehän jokaisen osalta tämän lomakkeen ja mainitsettehan tästä kohdassa "Osallistutko jonkun kanssa?".

Huomioithan, että melonnan peruskurssille osallistuminen vaatii uimataitoa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pystyt uimaan rantaan tai toisen kajakin luokse kelluttavat melontaliivit päällä.

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja tätä seuraavat ilmoittautumiset ovat jonotuspaikoilla. Odotathan siis vahvistusviestiä ilmoittautumisen jälkeen, se lähetetään viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Lomakkeen tiedot tallennetaan ja säilytetään kurssin ajankohtaan asti, ja poistetaan kurssin jälkeen, tai peruutustapauksessa peruutuksen jälkeen. Tietoja käytetään ainoastaan Kirkkonummen melojien peruskurssin järjestämiseen. Halutessasi voit pyytää tietojen poistoa laittamalla sähköpostin osoitteeseen melontakoulutus.kimpa@gmail.com. Tämä tarkoittaa samalla kurssi-ilmoittautumisen perumista.

Ilmoittautuminen vahvistetaan erillisellä viestillä, joka tulee osoitteesta melontakoulutus.kimpa@gmail.com viimeistään viikon kuluessa ilmoittautumisesta. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Jos perheestä ilmoittautuu useampi, tähän voi laittaa saman sähköpostin jokaiselle.
Puhelinnumero *
Jos perheestä ilmoittautuu useampi, tähän voi laittaa saman puhelinnumeron jokaiselle.
Haluan ilmoittautua kurssille, joka järjestetään *
Lupa kuvien käyttöön sosiaalisessa mediassa
Saatamme ottaa kuvia kurssin aikana ja julkaista näitä Kirkkonummen Melojien sosiaalisen median kanavissa. Kuvat ovat pääsääntöisesti kauempaa otettuja, ei yksilökuvia. Jos ilmoitat, ettei kuviasi saa käyttää, otamme julkaistavat kuvat siten, ettet ole kuvissa tunnistettavissa. Voit myös ilmoittaa kurssilla ohjaajille, jos haluat muuttaa suostumustasi.
Clear selection
Osallistutko jonkun kanssa?
Kerrothan tässä, jos osallistut kaverin tai perheenjäsenen kanssa, jotta osaamme ottaa tämän huomioon ja pääsette samalle kurssille. Toisen osallistujan/osallistujien koko nimi riittää. Muistakaa lisäksi täyttää ilmoittautumislomake jokaisesta osallistujasta!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy