Inschrijfformulier kind KVW 2019
De Kindervakantieweek Nistelrode 2019 is er voor alle kinderen uit Nistelrode van 4 jaar t/m de basisschoolverlaters. De kindervakantieweek vindt plaats op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 augustus van 9:00u tot 15:30u op het terrein van Scoutcentrum Achter den Berg. De inschrijfkosten bedragen €15 per kind (per 3 dagen incl. lunch, drinken, etc.) welke per ommegaande per bank overgemaakt dienen te worden naar NL77 RABO 0137104677 tnv SJB Nistelrode onder vermelding van 'KVW + de namen van de kinderen'.

Tevens verwachten we dat u zich als ouder/verzorger inzet als vrijwilliger bij minimaal 2 dagdelen. Dit kan zijn bij het opbouwen, afbreken, technische dienst, kookstaf, etc. Hiervoor dient u een apart formulier in te vullen, daarop staat meer informatie. Een link naar dit formulier krijgt u wanneer uw kind heeft ingeschreven. Of vindt hem op www.kvwnistelrode.nl.

Mocht het voor u als ouder/vrijwilliger lastig zijn om tijdens de 3 dagen tijd vrij te maken, dan kunt u ons als kindervakantieweek commissie ook helpen in de voorbereiding door mee spelletjes, workshops en/of versieractiviteiten te ondersteunen. Laat dit geen belemmering zijn om uw kinderen in te schrijven.

Gebruik voor het inschrijven van ieder kind een apart formulier.

Email address *
Voornaam kind *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geslacht *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
School *
Your answer
Zit in welke groep van de basisschool (nu) *
Your answer
Straat + huisnummer *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer 1 *
Your answer
Telefoonnummer 2 (optioneel)
Your answer
Bijzonderheden (allergieën, medicijnen, adhd, autisme, etc.). Indien van toepassing graag vermelden wat te doen als het optreedt. Bij allergieën graag aangeven welke producten gevaar opleveren.
Your answer
Ik doe mee met het avondspel op maandag 12 augustus van 19u tot 22u (alleen voor groep 6, 7, 8) *
Kind wil als het kan samen in een groepje met (optioneel, maximaal 1 naam)
Your answer
Kind wil als het kan ook samen in een groepje met (optioneel, nog maximaal 1 naam)
Your answer
Opmerkingen
Your answer
Privacy
Maken van foto’s en video’s

Tijdens de kindervakantieweek worden er filmpjes en foto’s gemaakt door het bestuur en de organisatie.

Gebruik foto’s en video’s

Deze gebruiken we om ouders te informeren via Facebook en onze website over de dagen die zijn geweest.
www.facebook.com/KVWnistelrode
http://www.kvwnistelrode.nl

Bezwaar

We gaan ervan uit dat u het goed vindt dat we deze foto’s gebruiken voor bovenstaande doeleinden. Uiteraard waarderen wij de privacy van iedereen. Mocht u bezwaar hebben tegen bovenstaande dan kunt u dat bij ons aangeven door een mail te sturen naar kvwnistelrode@hotmail.com.

Wij houden per jaar een lijst bij van mensen die bezwaar hebben dat we hun kind op de foto/video zetten. Deze zullen we dan ook niet op bovenstaande media plaatsen.

Bewaartermijn

In principe blijven we de foto’s bewaren. We gebruiken ze een jaar intensief en daarna zijn ze nog terug te zien via onze facebookpagina. Op de website zullen we ze na een jaar weer vervangen door de foto’s van het nieuwe jaar.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk. Mailadressen gebruiken we enkel om u te informeren over de kindervakantieweek en om u te herinneren aan de inschrijving van volgend jaar.

Meer informatie

Heeft u toch nog vragen over dit onderwerp, dan kunt u deze stellen via de mail aan het bestuur (kvwnistelrode@hotmail.com). Het bestuur zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service