Studentice i studenti kao pomorski inovatori!

Tvrtka Sailboat RC u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu otvara poziv za sve zainteresirane studente i studentice za sudjelovanje u projektu pod nazivom “Studentice i studenti kao pomorski inovatori!” koji će se odvijati do kraja 2022. godine.

Naime, tijekom trajanja projekta odabrat će se najperspektivnije studentice i studente koji će proći kroz sve procese funkcioniranja jednog uspješnog startupa u pomorskom sektoru zajedno s predstavnicima tvrtke i Studentskog poduzetničkog inkubatora; upoznat ćete se sa svakodnevnim zadacima proizvodnje, vidjeti kako funkcionira marketing, segmentacija tržišta, nabava, upravljanje ljudskim resursima i inovacijama te brojne druge aktivnosti potrebne za poslovanje u realnom sektoru.

Broj sudionika je ograničen, prijaviti se možete do 10. listopada 2022.

Projektne aktivnosti:
U drugoj polovici listopada održat će se 2 predavanja koja će obuhvatiti poslovnu i tehničku stranu poduzetničkog pothvata u pomorskom sektoru, zatim će se kroz studeni u 10 termina, po dogovoru, vršiti 3D print zadanog modela trupa „K2“ jedrilice, a kroz prosinac će se, u nekoliko termina, vršiti testiranje izrađene jedrilice i usporedba sa jedrilicama koje se izrađuju standardiziranim procesom u tvrtki Sailboat RC.

O Sailboat RC:
Tvrtka Sailboat RC se bavi dizajnom i proizvodnjom radio upravljanih jedrilica, distribuira vlastite proizvode diljem svijeta te je do sada uspješno poslala brojne pošiljke iz središnjice u Splitu u preko 50 različitih zemalja na svim kontinentima stoga je ovo izvrsna prilika upoznati se s poteškoćama i rješenjima koja prate i međunarodno poslovanje. Više o tvrtki na poveznici

Projekt je sufinanciran proračunskim sredstvima Splitsko-dalmatinske županije u okviru Programa razvoja, zaštite i valorizacije pomorske baštine na području Splitsko – dalmatinske županije u 2021. godini.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Kontakt broj *
Molimo navedite koju školu ili fakultet pohađate: *
Molimo ukratko opišite svoju motivaciju prijave, te zašto ste vi kandidat koje treba odabrati za sudjelovanje u projektu? *
Komentari/pitanja za organizatora:
Ovim putem potvrđujete da ste suglasni da se vaši osobni podaci prikupljeni putem prijavnice za sudjelovanje u projektu mogu koristiti za potrebe obavještavanja i daljnje komunikacije vezane za temu prijave.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy