Dorpsvisie Wijster
Om het niveau van de leefbaarheid in een dorp te behouden dan wel te verbeteren, moet een dorpsgemeenschap helder voor ogen hebben wat ze wil behouden of wil ontwikkelen. Daar moet iedereen, of in ieder geval zoveel mogelijk inwoners, het mee eens zijn. Een dorpsvisie is een plan van het dorp waarin wordt aangegeven wat voor de inwoners de gewenste ontwikkelingen zijn op het gebied van de leefbaarheid van het dorp en de
naaste omgeving, ook voor de langere termijn.

Als Dorpsbelangen Wijster vinden wij het belangrijk om samen met inwoners de ontdekkingstocht te gaan maken wat deze gewenste ontwikkelingen zijn en hoe we dit als Dorpsbelangen samen met de gemeente Midden Drenthe en andere organisaties zoals woningbouwvereniging, landschapsbeheer en mogelijk andere partijen uit kunnen gaan voeren. Bij het mogelijke vervolgtraject willen we graag ondersteuning van een aantal inwoners, mocht u hier over mee willen denken, dan kunt u dit in de vragenlijst aangeven.

Wij vragen u/jou daarom om mee te werken aan de enquête voor het ontwikkelen van een Dorpsvisie in Wijster.

Mocht je als jongere het nu ingewikkeld vinden om de vragenlijst in te vullen, vraag dan aan één van je ouders om even te helpen. Per huishouden kunnen er meerdere vragenlijsten worden ingevuld en ingeleverd. De vragenlijst kan worden ingevuld vanaf iedereen vanaf 10 jaar.

De vragenlijst kan geheel anoniem worden ingevuld.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy