Formular de înscriere la cursurile Proiect Cetățeanul pentru profesori care predau Educație civică la clasa a VII-a
Institutul Intercultural Timișoara în parteneriat cu Fundația Româno-Americană și Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Casa Corpului Didactic Timiș, anunță organizarea de cursuri de formare pentru profesorii care predau Educație civică la clasa a VII-a.

Cursurile se vor organiza începând cu jumătatea lunii februarie 2018, pentru profesorii din județul Timiș. Programa de formare este gândită pentru două categorii diferite de profesori:
1. Profesorii care au mai aplicat metodologia Cetățeanul la clasă sunt invitați la două sesiuni de formare de câte o zi, care se vor desfășura în Timișoara. Te invităm să vii alături de noi și să descoperi modificările aduse metodologiei.
2. Profesorii care nu au aplicat metoda Proiect Cetățeanul la clasă vor beneficia de un curs de tip blended learning, care va cuprinde lucru online și două sesiuni de formare de câte o zi, care se vor desfășura în Timișoara.

Te invităm să completezi formularul de înscriere de mai jos și în funcție de informațiile pe care ni le vei furniza vei fi înscris la cursul care corespunde profilului tău.

Vă mulțumim!
Cu stimă
Echipa Institutului Intercultural Timișoara

Prenume și nume *
Your answer
Adresă email la care poți fi contactat/ă *
Your answer
Număr de telefon de contact *
Your answer
Județul unde se află școala unde predai *
Localitatea unde se află școala în care predai *
Your answer
Școala *
Your answer
Ai mai aplicat la clasă metoda Proiect Cetățeanul? *
Vă vom comunica peste câteva zile detaliile de organizare ale cursului (data, ora și locația)
În cazul în care ai nevoie speciale (referitoare la mobilitate, meniu special, altele) te rugăm să le menționezi aici. Aceste informații ne vor fi de folos în vederea organizării cursurilor în cele mai bune condiții.
Your answer
Confirmați că *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms