Prijava za radionicu stripa za srednjoškolce/ke u Centru mladih Ribnjak
Popunjavanjem ovog formulara prijavljujete se za radionicu stripa za srednjoškolce/ke u koja će se održavati u Klubu u prizemlju Centra mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1, Zagreb)  23. i 24.2. od 18:00 do 19:30 sati

Prijavu za učenike može predati i profesor - s informacijama o učenicima koji dolaze na mail: valentina@operacijagrad.net

Radionicu vodi Ena Jurov, a u organizaciji radionice surađuju AKC Attack, Operacija grad i Centar mladih Ribnjak. Više informacija o radionici pronađite na LINKU

U formularu ćete pronaći privole koje samostalno ispunjavaju i potpisuju učenici stariji od 16 godina. Učenici mlađi od 16 godina samostalno ispunjavaju privolu, ali tu privolu mora vlastoručno potpisati roditelj ili skrbnik učenika. Ispunjenu i potpisanu privolu treba donijeti na radionicu. 

Broj sudionika radionice je ograničen na 10 srednjoškolaca/ki, a prijave će se zatvoriti po popunjavanju radionice.

Podaci koje nam dostavite putem ove prijavnice bit će obrađivani isključivo u svrhu realizacije programa radionice  - evidentiranja prijava, kontaktiranja sudionika/ca, izvještavanja i arhiviranja. Osobni podaci koje prikupimo ovim upitnikom, bit će po realizaciji radionice pohranjeni u našoj arhivi kao dokaz o prijavama za radinice i neće se koristiti ni u koju drugu svrhu.

Ukoliko želite da vaše podatke izbrišemo iz naše evidencije, molimo pišite na valentina@operacijagrad.net

Radionica stripa za srednjoškolce/ke organizira se u sklopu projekta "Platforma Upgrade i Centar mladih Ribnjak: Gradimo drugačiji kvart " koji vodi organizacija Operacija grad, a partneri na projektu su ustanova Centar mladih Ribnjak i organizacije AKC Attack, Centar za mirovne studije, KURZIV - Platforma za pitanja kulture, medija i društva Zelena akcija,Udruga za promicanje kultura Kulturtreger i UBU – Udruga bivših učenika ŠPUD-a Zagreb. Projekt je ostvaren je uz financijsku potporu Grada Zagreba, Gradskog ureda za kulturu, međugradsku suradnju i civilno društvo. 

Radionica je dio kampanje Platforme Upgrade pod nazivom "Svijet u Zagrebu, Zagreb svijetu"


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime:  *
Datum rođenja: *
Broj telefona: *
PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA
Radionica stripa za srednjoškolce/ke organizira se u sklopu projekta "Platforma Upgrade i Centar mladih Ribnjak: Gradimo drugačiji kvart ".  Aktivnosti koje se organiziraju u sklopu projekta mogu biti fotografirane i snimane te će rezultati radionice biti prezentirani kroz izložbu. 

Privolu za obradu osobnih podataka potrebno je isprintati, ispuniti i donijeti na radionicu (primjerci privola će se moći preuzeti i na radionici, ali ako ste u mogućnosti potičemo vas da privolu donesete na 1.dan radionice):

Link na privolu za učenike starije od 16 godina (Privolu samostalno ispunjavaju i potpisuju učenici stariji od 16 godina)

Link na privolu za učenike mlađe od 16 godina (Učenici mlađi od 16 godina samostalno ispunjavaju privolu, ali tu privolu mora vlastoručno potpisati roditelj ili skrbnik učenika) 
Dodatni komentar/napomena:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Operacija grad. Report Abuse