Inscripció a Esdeveniment 01/06/19 902-13K - Fontalba - Puigmal del Club Esportiu l'Arboç
Declaro de forma voluntària que tots aquells esdeveniments que organitzi l'Associació Club Esportiu l'Arboç i als quals jo em subscrigui serà sota la meva responsabilitat. Entenc que participar en una carrera a peu o BTT, caminada o qualsevol esdeveniment esportiu comporta un risc i que estic en perfecte estat físic i de salut, sense patir cap condició, malaltia, lesió o afecció que desaconselli la meva participació en aquest tipus d'esdeveniments, així com adequadament entrenat per participar.

L'Associació Club Esportiu L'Arboç no es fa responsable de les opinions, dades i articles publicats o manifestats en conferències o qualsevol un altre mitjà, recaient les responsabilitats que dels mateixos es poguessin derivar sobre els seus autors.

D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), ho informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular Associació Club Esportiu l'Arboç amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres serveis que puguin ser del seu interès via emails, xarxes socials, etc.

Atès que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel present document dóna consentiment a l'Associació Club Esportiu l'Arboç a captar la seva pròpia imatge, bé a través de càmeres o vídeo càmeres, que l'afectat resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de l'Associació Club Esportiu l'Arboç, o una altra empresa delegada, estarà limitat al conjunt d'activitats desenvolupades dins de l'àmbit de la seva activitat. L'Associació Club Esportiu l'Arboç es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades enviant un email a info@esportiularboc.club

---

NOTA: El Club Esportiu de l'Arboç es reserva el deret de cancel.lar o canviar la data en funció del nombre d'inscrits i/o la meteorología del dia del esdeveniment.
---
Esdeveniment: 902-Fontalba-Puigmal-Núria-Fontalba
Data: 01/06/19

Punt de trobada: Rambla Ball de Bastons. L'Arboç. Tarragona.
Hora Trobada: 05.50 h

Hora Aprox. inici caminada Fontalba: 08.30 h

----------------------------------
Nivell dificultat

Física: MOLT EXIGENT

Tècnica:
TERRENY COMPLICAT
PENDENTS PRONUNCIATS
CAIGUDES DE PEDRES
EXPOSICIÓ AL BUIT
----------------------------------

Increment i Perdua: +1081 m / -1081m
Cota Inferior: 1963 m.
Cota Superior: 2913 m.
Distancia aproximada: 13 Km
Circular: SI

OBSERVACIONS: Anirem en Autobús. (Màxim 20 places)

Sortida bus a les 6.00 h de Rambla Ball de Bastons.

---
RECOMANACIONS:
.- Calçat de Muntanya. Sempre Preferible fins al turmell.
.- Roba d'abrigar
.- Aigua / Beguda isotònica
.- Entrepans
.- Llum Frontal
---
PREU inclou: Assegurança de Responsabilitat Civil i d'Accidents + Autobús

Socis: 0 € Assegurança + 15 € Autobús
NO Socis: 5 € Assegurança + 30 € Autobús

Per assistir a la caminada és imprescindible inscripció i fer pagament anticipat en concepte de reserva de plaça.

L'Organització es reserva el dret de modificar les característiques de l'itinerari, horaris o fins i tot cancel·lar l'esdeveniment per falta de persones inscrites, condicions climatològiques o qualsevol altra causa adversa. En tot cas es procediria a l'abonament de la quantitat pagada als interessats.

Inscripció En línia: www.esportiularboc.club/902-Fontalba-Puigmal


PAGAMENTS per transferència i/o ingrés a: ES57 2100 0155 9202 0029 3942
Indicar NIF, nom i cognom

DATA FINAL INSCRIPCIÓ: 25/05/19 13 hores
Per qualsevol dubte contacteu pel Facebook o info@esportiularboc.club

Email address *
Selecciona un Esdeveniment *
Informació i Descripció Esdeveniments
Club Esportiu l'Arboç
Aceptació Condicions *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Club Esportiu l'Arboç.