OTDK tréning - 2018. április 13.
Április 13-án 11.00 órától nagyszabású OTDK tréninget tartunk, amire mindenkit szeretettel várunk - azokat is, akik már részesei a TDK munkának, és azokat is, akik éppen most szeretnének bekapcsolódni.
Elsősorban azokra számítunk, akik 2018 novemberéig elkészülnek művükkel (májusban, októberben és novemberben lesznek kari TDK-k), de azok is részt vehetnek a tréningen, akik nem a 2019-es OTDK-ra szeretnének kijutni, hanem csak a következő nevezési fordulóra (két év múlva) lesznek készen.
A tréning ezúttal a Kar épületében lesz, elsősorban az írásbeli rész (a TDK dolgozat elkészítése) kapcsán szeretnénk minél több hasznos információt átadni, hogy a lehető legtöbb pontot kaphassa mindenki dolgozatára. Hangsúlyozzuk, hogy "haladó" TDK-sokat, és abszolút kezdőket, a TDK-val csak most ismerkedőket is szeretettel várunk!
JELENTKEZNI az alábbi 1 perces kérdőív kitöltésével lehet. A tréning keretében egész délutánra készülünk programmal, a további részleteket email-en küldjük majd.
Kérdés esetén állunk rendelkezésre a tdk@jak.ppke.hu címen.
Név *
E-mail cím *
A készülő TDK dolgozat munkacíme (természetesen változtatható még a kari TDK-ig). A kutatás kezdetén járók esetében legalább a kiválasztott témakör megadása szükséges. *
A szerző konzulense(i) (ha még nincs kiválasztott konzulens, akkor tanszék megjelölése) *
A készülő TDK dolgozat bemutatásának tervezett időpontja (több is megjelölhető, hiszen lehetőség van arra, hogy pl. valaki 2018 tavaszán már szerepeljen, majd a továbbfejlesztett művet újra bemutassa 2018 őszén, amennyiben abban a szemeszterben még nem szereznek abszolutóriumot) *
Required
TDK dolgozatát ELSŐSORBAN melyik tagozatban szeretné indítani? *
Lehetséges TOVÁBBI szóba jöhető tagozatokat is megjelölni (értelemszerűen nem kötelező, viszont itt akár több is jelölhető)
Más OTDK szekciók is szóba kerülhetnek, így pl. Had- és Rendészettudományi, Társadalomtudományi, Közgazdaságtudományi stb. Amennyiben dolgozata más szekciókban is érintett lehet, kérem itt jelölje a szekció nevének megadásával! (A szekciók listája: http://otdt.hu/)
Egyéb megjegyzés :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms