Dramaturgian perusteet (verkkokurssi)
Koulutuskalenterimme ovat avoimia kaikille ja osallistujan ei tarvitse olla Suomen Harrastajateatteriliiton jäsen.

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua kuluitta ilmottautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen muutoin kuin lääkärintodistuksella peruutetuista paikoista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Kurssit toteutetaan kurssikohtaisella minimiosallistujamäärällä, siksi ilmoittautuminen on sitova. Kurssille saapumatta jättäminen ei vapauta kurssimaksusta. Kurssimaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa eston seuraavalle kurssille osallistumiseen. Jos osallistuja on alaikäinen, tulee hänen ilmoittaa huoltajansa yhteystiedot kurssin laskutusta varten.

Ilmoittautumisen peruutus: Lähetä sähköpostitse osallistujan nimi, sekä kurssi ja ajankohta sekä paikkakunta, jolta ilmoittautuminen peruutetaan osoitteeseen sht@shtl.fi
Kurssilaisia ei ole vakuutettu Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta. Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

Kurssin toteutumisesta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse ja samalla kurssista kerrotaan lisää infoa. Kurssin osallistumismaksu laskutetaan mahdollisuuksien mukaan viimeistään viikkoa ennen kurssia sähköpostitse. Jos et saa laskua ota yhteyttä liiton toimistoon Minna Ahlforsiin. Kurssimaksu tulee olla maksettuna ennen kurssille saapumista. Sähköposti: minna.ahlfors@shtl.fi / puh: 050 – 917 0062

LISÄTIETOA

Koulutuskalenterimme koulutukset on suunnattu pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille ellei toisin ole ilmoitettu, poikkeuksia voidaan toki tehdä kurssin sisällöstä ja tavoitteista riippuen.

Koulutusten ilmoitettu tuntimäärä tarkoitaa laajuutta oppitunneissa, a´45min. Osa kursseista on tuettu Kansalaisfoorumin opintosetelituella. Tällaisten kurssien lisätiedoissa on maininta tuen käyttömahdollisuudesta.

Liittymällä listallemme lomakkeen kautta hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Kysymyksiä tietosuojaan liittyen voit esittää tuottaja Mari Saariselle.

TIETOSUOJA GOOGLE FORMSISSA

Ilmoittautumisrekisterin tietoja säilytetään Google Drivessa ja henkilötiedot kerätään Google Forms -palvelun avulla. Lue Googlen tietosuojaperiaatteista täältä. Huomionarvoista on, että Google voi skannata kaikkia tileillään säilytettyjä tietoja (samoin kuin esimerkiksi Gmailiin saapuvia ja sieltä lähteviä sähköposteja), mutta ei luovuta tai myy niitä kolmansille osapuolille.

Asiakkaiden tietoja tallennetaan ja käsitellään seuraavasti: palvelun tilaajan etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut vapaavalintaiset lisätiedot, joita käytetään koulutuksesta viestimiseen asiakkaan kanssa. Lisätietoa tietosuojastamme täältä.

LISÄTIETOJA

Tuottaja Mari Saarinen, mari.saarinen@shtl.fi, puh. 050 468 2138
Email *
Osallistujan nimi *
Osallistujan osoite, postinumero ja paikkakunta *
Osallistujan puhelinnumero *
Olen lukenut ja ymmärtänyt kurssiehdot *
Required
Muuta tietoa:
Haluan saada jatkossa SHT:n uutiskirjeen joka ilmestyy 6-8 kertaa vuodessa, sähköpostini saa lisätä osoitelistalle. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy