Actie sociale dumping ABVV
Op vrijdag 24.03.2017.
- 08.00-09.15 uur – Ontbijtbijeenkomst Brugge – ABVV Zilverstraat.
- 08.00-09.15 uur – Ontbijtbijeenkomst Kortrijk – café Het Textielhuis.
- 11.00 uur – symbolische federale actie – Luxemburgplein – Brussel.
Syndicaal ontbijt: Tijdens het ontbijt worden er getuigenissen, filmpjes, enz. m.b.t. sociale dumping voorzien. De deelnemers worden verzocht ABVV-herkenbaar te zijn (rode vestjes, …).
Vervoer:
Gratis busvervoer:
- Van Oostende (vertrek Visserijschool – 07.00 uur) naar Brugge-Bevrijdingslaan (08.00 uur): ontbijt ABVV- Zilverstraat zaal Van Acker 1ste verdieping > daarna (vertrek 09.15 uur) van Brugge naar Brussel. De stop- en opstapplaats in Brugge is dus de Bevrijdingslaan (dicht bij ’t Zand), gezien de wegenwerken op ’t Zand.
- Van Roeselare (vertrek Schiervelde – 07.15 uur) naar Kortrijk-Conservatoriumplein (08.00 uur): ontbijt in café Het Textielhuis > daarna (vertrek 09.15 uur) van Kortrijk naar Brussel. De stop- en opstapplaats in Kortrijk is het Conservatoriumplein (ABVV-gebouw), gezien de wegenwerken in de Rijselsestraat.
- Terugreis: Het vertrekuur wordt door de busverantwoordelijke meegedeeld op de bus (heenreis).
heenreis:
Trein: Alhoewel het vervoer per bus wordt georganiseerd (omdat het Luxemburgplein ver van een treinstation ligt) wordt het bedrag van een treinticket ook terugbetaald voor elk ABVV-lid in West-Vlaanderen dat deelneemt aan de manifestatie in Brussel.
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Email *
Your answer
Plaats waar je opstapt op de bus *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms