Lecturi împreună, la Itinerarii de reCunoaștere
Lecturi împreună cu Daniela Șilindean și Laura Coroamă - Dorneanu
(recomandat pentru: adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 - 18 ani)
--> Vineri, 27.09.2019
--> ora 15.00 - 18.00
--> Universitatea de Vest

Itinerarii de reCunoaștere / Ways of Knowing este un program de mediere pentru întreaga comunitate construit să ne facă pe fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, istorie, statut, interese și nevoi, să includem arta contemporană, evenimentele, spațiile și instituțiile de cultură în viața noastră de fiecare zi.

Întâlnire săptămânală în care, între vizual și text, propunem un timp și un format care să ofere elevilor de liceu / adolescenților, prilejul de a explora împreună o serie de gânduri și idei care îi preocupă, idei care traversează această ediție a Bienalei.
"Lecturile împreună" au menirea să reinvestească lectura cu puterea dialogului, a cunoașterii construite colectiv, a discuțiilor autentice și relevante în jurul unor întrebări și teme pentru care în școală sau în comunitate nu e loc.
Lecturile continuă ideea seriei de lecturi de grup care au fost încă de la începutul anului parte a Bienalei Art Encounters din 2019 și, ca și acestea, pun accent pe meritele producției colective și pe diversitatea metodelor și materialelor de citit.

Pentru a participa la această întâlnire, avem rugămintea să completați formularul de mai jos. Rezervarea în prealabil este obligatorie, locurile fiind limitate.

În cazul în care nu mai puteți ajunge la întâlnire, vă rugăm să ne anunțați din timp (telefon 0743.831.673 sau pe e-mail asociatia.contrasens@gmail.com), pentru ca alți doritori să poată participa.

--------------
Ways of Knowing / Itinerarii de reCunoaștere - Programul de mediere culturală din Bienala ART ENCOUNTERS 2019
20 Septembrie – 27 Octombrie 2019 - un proiect al Asociației Culturale Contrasens în colaborare cu Fundația Art Encounters

---------------
Programul complet poate fi consultat pe: http://www.accontrasens.ro/portfolio/itinerarii-de-recunoastere/
Nume și Prenume *
Email *
Telefon *
Aveți însoțitor? *
Numele persoanei care vă va însoți (dacă nu se aplică această opțiune, vă rugăm specificați "Nu este cazul.")
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of none. Report Abuse