DIGITÁLIS TÉR 2018 KONFERENCIA
A konferencia időpontja: 2018. november 24. szombat
Email address *
Jelentkezési űrlap előadók számára
Digitális Tér 2018 konferencia - jelentkezési lap előadóknak
Digitális Tér 2018 konferencia - Fókuszban: A tanárok együttműködése és hálózatai

A Digitális Tér konferencia egyik fő célja a tanári közösségek fejlesztése, az alulról jövő kezdeményezések támogatása. Egyszerre kívánunk teret adni mindazon pedagógusok, tanári közösségek és fejlesztő műhelyek bemutatkozásának, akik már több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a digitális térben való tanulás támogatásában és azoknak is, akik csak most teszik meg az első lépéseket ezen az úton, és szívesen osztanák meg élményeiket szélesebb közönséggel is. Fontos számunkra, hogy a Digitális Tér konferencia valódi tere maradjon a közösségi élménynek, a személyes kapcsolódásoknak, az inspiráló együttlétnek.

Az előadásokra és műhelyekre kifejezetten olyanok jelentkezését várjuk, akik a digitális tanulás témájához gyakorlati szempontból közelítenek, prezentációjuk vagy vezetett műhelymunkájuk során könnyen érthető és kézzelfogható ötleteket tudnak átadni a résztvevő pedagógusok számára. A részletes felhívás, a jelentkezők kiválasztásának és a végleges program összeállításának módja a konferencia weboldalán olvasható: digitalispedagogus.hu

Ha szívesen mutatná be tanórai tevékenységeit, módszertani vagy kutatási eredményeit, új gondolatait vagy élményeit a Digitális Tér 2018 konferencián, jelentkezzen az űrlap kitöltésével!

Az űrlapon megadott személyes adatokat kizárólag a Digitális Konferencia programsorozat szervezéséhez használjuk fel, bizalmasan kezeljük és azokat harmadik félnek nem adjuk át.

A Digitális Tér 2018 konferencia Program- és szervezőbizottsága

Jelentkezési határidő: 2018. október 23. éjfél
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms