SCBC REESHOF - JEUGDACTIVITEIT 2021
Beste jeugdleden en ouder(s)/verzorger(s),

Zoals in de begeleidende brief aangegeven gaat er binnenkort een toffe jeugdactiviteit plaatsvinden! In het formulier geef je door wie er deelneemt aan de jeugdactiviteit en welke dagen hij/zij mee gaat.

Na de inschrijvingen volgt in het weekend van 22 mei nog een informatieve mail. Dan zullen we ook om de noodzakelijke aanvullende gegevens vragen.

Zoals aangegeven waren er twee opties mogelijk:

Optie 1: Je komt vrijdagavond 4 juni tussen 19.00 en 19.30 op de locatie aan, overnacht en gaat zaterdagavond om 20.30 weer naar huis. Je betaalt € 20,-.

Optie 2: Je komt zaterdagochtend 5 juni tussen 09.00 en 09.15 op de locatie aan en gaat zaterdagavond om 20.30 weer naar huis. Je betaalt € 15,-.

Let op! Omdat de inschrijvingen kort dag zijn, is optie 1 onder voorbehoud. Als uit de aanmelding blijkt dat er te weinig animo is dan vervalt optie 1. Dit zullen we in het weekend van 22 mei laten weten.
Naam ouder/verzorger *
Naam van het deelnemende jeugdlid *
Ik geef hieronder aan wanneer mijn zoon/dochter aanwezig is bij de jeugdactiviteit en heb keuze uit de onderstaande twee opties. *
Ik ga akkoord met het automatisch afschrijven van het bedrag dat ik de vereniging verschuldigd ben door het opgeven van mijn kind voor de aangegeven optie. De vereniging schrijft het bedrag af bij het bekende rekeningnummer. Als optie 1 in bovengenoemde vraag vervalt, is de verschuldigde bijdrage gelijk aan optie 2. *
Ik verklaar dat ik de maatregelen genoemd in de begeleidende brief heb gelezen en daarmee akkoord ga. *
Ik geef mijn telefoonnummer op, zodat ik door middel van een groepsapp snel geïnformeerd kan worden.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy