Drónfesztivál regisztrációs űrlap
A nagy sikerre való tekintettel, idén második alkalommal kerül megrendezésre a Korzó Drónfesztivál. A fesztivál központi programpontja egy olyan drón verseny, ahol a hallgatók, tanulók, amatőr és profi drón építők mérhetik össze a repüléstechnikai és mérnöki tudásukat.

A versenyen való részvétel regisztrációhoz kötött. A versenyen kizárólag egyetemisták vehetnek részt, melyet a helyszínen diákigazolvány felmutatásával igazolhatnak. Az eseményen saját géppel repülni szigorúan tilos!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a rendezvényen megrendezésre kerülő versenyekre, melyet két kategóriában indítunk majd.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 12.

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz! https://www.facebook.com/events/528970530907461/

A regisztráció során megadott személyes adatokat a Ceetrus Magyarország Kft. nyereményjáték lebonyolítás céljából kezeli, az adatfeldolgozó a Roxer Kommunikációs Kft. A regisztrációval és adatok megadásával kifejezetten hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

http://www.immochan.hu/hu/worldwide-standard-page/felhasznalasi-feltetelek

Név *
Kérjük, a teljes neved add meg!
Your answer
E-mail cím *
Kérjük, egy olyan e-mail címet adj meg, amit használsz! A rendezvényről és a versenyekről ide küldjük majd további hasznos információkat.
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Egyetem neve *
Melyik egyetemről érkezel?
Your answer
Szakirány
Your answer
Melyik kategóriában szeretnél/szeretnétek indulni? *
A versenyen mindkét csoportban lehetőség van a nevezésre, akár mindkét kategóriát megjelölheted! A fejlesztési kategóriában olyan egyedi készítésű eszközöket várunk, amit saját kezűleg készítettél/építettél! Bármi ami robotika, vagy a drónozás kategóriájába esik. Engedd el a fantáziád! A fejlesztés kategóriájában a leginnovatívabb eszköz nyer! A repüléstechnika kategóriában saját drónnal repülni tilos! A helyszínen DJI Tello típusú drónt biztosítunk.
Required
Egyedül vagy csapatban szeretnél nevezni?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms