SBEKin erotuomarien tilauslomake
Tervetuloa SBEKin erotuomarien tilauslomakkeeseen.

Tällä lomakkeella voit tilata erotuomarit salibandyotteluun Päijät-Hämeen alueella. Ole hyvä ja täytä alla olevat tiedot saadaksesi asiantuntevat tuomarit tapahtumaasi.

HUOMIOI, että kaikki tälläkin lomakkeella tehdyt tilaukset vahvistetaan AINA sähköpostitse tai puhelimitse! Tilaus on sitova ja tuomarit varautuvat tapahtumaan tämän lomakkeen tietojen mukaisesti. Jos tapahtumaasi on alle viisi päivää, täytä lomake JA soita asettelijalle p. 044 77 32 808, niin saamme pyörät nopeasti pyörimään. Muutoin riittää tässä vaiheessa pelkkä lomakkeen täyttäminen.

Ennen lomakkeen täyttöä voit tutustua hinnastoomme osoitteessa: http://sbek.fi/hinnasto

Mikäli kyseessä on isompi turnaus, lisätietoja voit antaa lomakkeen lopussa kohdassa "Muuta huomioitavaa". Tällöin yksityiskohdista sovitaan aina erikseen puhelimitse/sähköpostitse.

Jos lomakkeessa on jotain palautteen arvoista, laita postia ongelmista/kehittämisehdotuksesta sähköpostitse osoitteeseen viestinta@sbek.fi (ei tilauksiin liittyviä posteja tähän osoitteeseen - Kiitos!).

Lomakeen versio: 19.1209.1152-MW
Tilaajan tiedot
Tilaajan nimi *
Your answer
Tilaajan matkapuhelinnumero *
Your answer
Tilaajan sähköpostiosoite *
Your answer
Tapahtuman tiedot
Tapahtuman päivämäärä *
MM
/
DD
/
YYYY
Tapahtuma alkaa kello *
Time
:
Tapahtuma päättyy kello
Time
:
Pelipaikka (kaupunki, halli, kenttä, ovikoodi) *
Kerrothan tässä KAIKKI tiedot, jotta erotuomarit löytävät paikalle. Esimerkiksi Suurhallilla on useita kenttiä, kerro mikä kenttä on kyseessä. Kerrothan myös esim. ovikoodin, mikäli se on tarpeen.
Your answer
Pelaavat joukkueet (järjestävä joukkue ensin) *
Your answer
Ylemmän joukkueen sarjataso
Vaihtoehtoja piisaa 60 kpl, joten rullaa alaspäin niin löydät kaikki SSBL:n sarjat.
Toimitsija(t)
Yhteyshenkilö tapahtumapaikalla
Anna meille vähintään nimi ja puhelinnumero, johon aseteltu erotuomari voi ottaa yhteyttä hätätilanteissa tai löytääkseen perille.
Your answer
Muuta huomioitavaa
Joukkueiden pelipaitojen värit, peliaika, tilaajan tilaisuuteen haluama tuomari tai tuomarikaksikko (emme voi taata tiettyjä tuomareita), haluttu tuomaritaso jne. Harjoitusotteluissa toinen tuomareista voi olla kokemattomampi, eikä välttämättä omaa luokitusta viheltää virallisesti kyseisellä tasolla (kyllä, me tuomaritkin tarvitsemme "kovempia" pelejä kehittyäksemme).
Your answer
Maksutiedot
Tuomarinmaksun maksaa *
Tuomarimaksu suoritetaan *
Tämä on pakollinen kenttä. Maksu on suoritettava sovitusti.
Laskutus
Jos halusit laskutuksen SBEKin kautta, täytä alla olevat kentät huolellisesti. Laskutuksen yhteyshenkilö on usein joukkueen rahastonhoitaja.
Verkkolasku tai sähköpostiosoite
Täytä tähän joko verkkolaskuosoite muodossa, esimerkiksi: 00372700000 / 003721291126 tai syötä tähän sähköpostiosoite, johon LÄHETÄMME laskun, esimerkiksi: etu.sukunimi@gmail.com.
Your answer
Laskutuksen yhteyshenkilön nimi
Your answer
Laskutuksen yhteyshenkilön puhelinnumero
Your answer
Laskutuksen yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Päijät-Hämeen Salibandyerotuomarikerho ry. Report Abuse