Jelentkezz önkéntesnek a 2019-es Damján táborba!
Kedves Önkéntesünk, leendő Táboroztatónk!

Örömmel értesítünk, hogy a 2019-es Szent Damján Tábor augusztus első hetében (2019. augusztus 3-9. között) a Debrecen melletti Dorcas Szabadidő-Központban kerül megrendezésre. Táborozóink fogyatékkal élő gyerekek, felnőttek, akik gimnazistákkal, egyetemistákkal együtt alkotják a tábor lakóinak csapatát.

Az önkéntes stáb, a csoportvezetőkkel és a segítőkkel együtt azon dolgozik, hogy mosolyt csaljon a táborozók arcára, színes programokkal emlékezetessé tegye a tábori pillanatokat. Az együtt töltött idő lehetőséget ad arra, hogy egy másik emberről gondoskodj és megismerd magad egy csapatban. Garantáljuk, hogy a velünk töltött hét alatt csordultig megtelik a "szeretet tankod" és felejthetetlen élményben lesz részed! Már csak TE kellesz!

Ezen a jelentkezési lapon várjuk leendő önkénteseink, csoportvezetőink jelentkezését. Kérünk, szánj elegendő időt a kérdőív kitöltésére, a kiválasztás során figyelembe vesszük a kérdésekre adott válaszaidat, korábbi tapasztalatodat. Azokkal, akik első alkalommal jelentkeznek a táborba, személyesen is szeretnénk találkozni egy beszélgetés keretein belül. A beszélgetések várható időpontja május vége, a helyszínek: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen.

Várjuk a jelentkezésedet, amennyiben...
- betöltötted 17. életévedet,
- vállalod, hogy részt veszel a Dorcasban augusztus 4-én az egész napos felkészítő napon,
- a tábor teljes ideje alatt velünk tudsz tartani!

Minden évben nagyon sokat köszönhetünk csoportvezetőinknek, nekik hála tudjuk a közel 200 fős tábori sereget koordinálni. Ha már legalább egyszer voltál a táborban, és úgy érzed, hogy nagyobb felelősséget is vállalnál, akkor bátorítunk, hogy jelentkezz csoportvezetőnek! Csoportvezetőinknek nyár elején csapatépítést és eligazítást tartunk, érdemes ezzel is tervezni, a pontos időpontról a kiválasztás után egyeztetünk.

A jelentkezés április 30-án 23:59-kor lezárul. Legkésőbb május végéig visszajelzést kapsz e-mailben!

Kérdés esetén keress minket a szentdamjantabor@gmail.com e-mail címen.

Üdvözlettel,
a Damján tábor csapata

A Szent Panteleimon Alapítvány évről-évre az 1%-os felajánlásokból segíti a Damján tábor munkáját.
Ha teheted, rendelkezz adód 1%-ról az alapítvány javára, buzdíts erre másokat is!
Az alapítvány adószáma: 19207906-1-15


Nézd meg a XX. alkalommal szervezett táborunk során készült kisfilmet: https://www.youtube.com/watch?v=jI8t4J8lf-U&t=401s

Kövesd a tábort Facebook-on is: www.facebook.com/DamjanTabor

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service