Bestellingen Bakkerij Brut
Persoonlijke gegevens
Geef hieronder uw naam en e-mailadres door. Enkel de naam is verplicht. Indien u uw e-mailadres doorgeeft, krijgt u een bevestiging van uw bestelling via mail!
Naam *
E-mailadres
Datum en aantal
Door de maatregelen m.b.t. COVID-19, heb ik ervoor gekozen om in deze periode enkel op dinsdag en zaterdag te openen. BRUT zal die dagen geopend zijn van 9u tot 14u! Bovendien maak ik vanaf nu voorlopig enkel nog brood, dus even geen koffiekoeken. Wafeltjes zijn er wel! Net als stokbrood en fougasse, kan je een bestelling hiervoor bij 'opmerkingen' noteren.
Datum *
Groot tarwebrood: aantal broden
Klein tarwebrood: aantal broden
Zeskorenbrood: aantal broden
Roggebrood: aantal broden
Afhaalpunt
Kies hieronder of u uw brood in de bakkerij afhaalt of liever laat leveren.

Bakkerij Brut is gelegen op Broekstraat 31 in Tienen op de site van het Oud College. U kan hier terecht op dinsdag en zaterdag van 9u tot 14u. Betalen gebeurt bij voorkeur met bankkaart of, als het niet anders kan, contant.

Restaurant NOEN is terug open, dus afhalen daar kan terug! Het brood kan opgehaald worden op dinsdag en zaterdag vanaf 16u. Betalen kan met bankkaart of contant.

Het metalen kastje op August Robijnsstraat 42 in Attenhoven opent ook terug zijn deurtje op bakdagen vanaf 16u. Wel vraag ik iedereen om de handen te ontsmetten met de voorziene alcoholgel. Het verschuldigde bedrag leg je in een gesloten envelop in het kastje. Gelieve deze veiligheidsmaatregelen te respecteren.
Afhaalpunt *
Bijkomende opmerkingen over je bestelling? Adres en telefoonnummer voor levering? Schrijf het hieronder neer!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.