Bestellingen Bakkerij Brut
Persoonlijke gegevens
Geef hieronder uw naam en e-mailadres door. Enkel de naam is verplicht. Indien u uw e-mailadres doorgeeft, krijgt u een bevestiging van uw bestelling via mail!
Naam *
Your answer
E-mailadres
Your answer
Datum en aantal
In juli en augustus gaan heel wat mensen graag op vakantie en ik ook. Daarom aangepaste openingsuren! Ik bak op de volgende dagen!
Datum *
Groot brood: aantal broden *
Klein brood: aantal broden *
Afhaalpunt
Kies hieronder waar u uw brood wenst af te halen.

Bakkerij Brut is gelegen op Broekstraat 31 in Tienen op de site van het Oud College. U kan hier terecht op dinsdag en vrijdag van 9u tot 18u en op zaterdag van 9u tot 12u. Betalen kan contant, met bankkaart of met een broodkaart.

Restaurant NOEN kan u vinden op de Luikersteenweg 257 in Sint-Truiden. Bestelde broden kan u afhalen op dinsdag en vrijdag tussen 15u en 19u, betalen gebeurt met een BRUT broodkaart.

KBC Verzekeringen ABCO Landen ligt vlakbij het station van Landen, aan de Postlaan 1 W5. Op dinsdag kan u hier terecht voor uw bestelling tussen 15 en 17u15, op vrijdag tussen 13u en 16u. Betalen kan enkel met een BRUT broodkaart!

Een andere mogelijkheid blijft afhalen bij mij thuis in Attenhoven op de August Robijnsstraat 42. Ik heb een ijzeren kastje geplaatst aan de overdekte zijingang van ons huis. Je kan hier dan zelf gepast geld achterlaten of je broodkaart aftekenen. Afhalen kan vanaf 15u op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Voor leden van Rugby Club Haspinga blijft afhalen op dinsdag en vrijdag na de training mogelijk in de kantine!

Afhaalpunt *
Bijkomende opmerkingen over je bestelling? Schrijf ze hieronder neer!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.