Anmälan Talangskolan 2017
Välkommen till Umeå IK FF:s och Umeå Energis Talangskola 2017
I år kommer vår Talangskola att genomföras 26-29 juni på Dragonens Idrottscentrum, Dragonens IP (konstgräs) plan 1 och plan 2.
Åldersspannet den här gången är 2002-2007

Deltagarna utgör åldersnära grupper om cirka 15-25 flickor, beroende på ålder. Grupperna kommer att gå på ett rullande schema som bland annat kommer att innehålla ett stort antal fotbollspass, styrkepass och teori. Viktigt att notera är också att vi förbehåller oss rätten att fördela grupperna fritt där dock hänsyn till klubbtillhörighet kommer att beaktas i viss mån. Notera också att vi ser det positivt med blandade grupper där deltagarna får lära känna spelare i andra klubbar.
För tjejer som vill öva på målvaktsspel kommer det att finnas en målvaktstränare under veckan enligt samråd med berörda spelare, övrig tid följer de sitt eget gruppschema.
Betalning
Deltagaravgiften är 2 000:- och kommer att löpande faktureras ut efter anmälan. Deltagandet gäller först sedan avgiften kommit in till UIK och ni därmed erhållit en bekräftelse.
Anmälan sker senast fredag 12 maj och är bindande efter att betalning skett. Vid återbud före 22 maj behåller vi 500 kronor i administrationsavgift, vid senare återbud behåller vi hela anmälningsavgiften. Om återbud styrks med läkarintyg innan eller under lägerveckan betalar vi tillbaka 1500 kronor.

Samling

Första dagen samlas alla spelare kl. 09.00 för invigning på läktaren. Därefter går samtliga tjejer till sitt respektive omklädningsrum i Dragonens ishallar för upprop. Alla andra dagar är det samling 08.50 i respektive omklädningsrum.
Kläder

Kläder hämtas ut onsdag 21 juni eller torsdag 22 juni mellan kl 08-16 på Umeå IK:s kansli, Rothoffsvägen 10. I anmälningsavgiften ingår funktions t-shirts, shorts, och sockar från PUMA samt vattenflaska och en fotboll.

Ledare

Varje grupp kommer att ledas av en huvudtränare och en till två assistenter från vårt juniorelit lag. Mellan varje pass följer gruppen sina respektive assistenter som lotsar gruppen vidare till nästkommande pass. Schema och gruppindelning kommer att finnas vid utlämning av kläder samt hänga uppe under hela Talangskolan.

Måltider & elevernas hälsa

Mat och vätska är oerhört viktig under dessa dagar och behövs för att orka med träning och fritid. Utifrån det kan vi utlova ett rikligt och varierat matutbud varje dag. Vi kommer också att bjuda på ett mellanmål varje dag för att fylla på energidepåerna. Kom ihåg att meddela eventuella allergier via anmälningstalongen.
Trivsel och regler
Det är extremt viktigt att för oss att skapa god stämning och ha bra ordning på Umeå IK FF:s och Umeå Energis Talangskola. Vi vill att det ska bli en oförglömlig tid för våra fotbollsintresserade tjejer. Vi är därför mycket angelägna om att alla är bra kamrater och att varenda spelare får en fin upplevelse. Vi hjälps åt att städa runt planen och i omklädningsrummen på dagarna samt håller ordning och reda på utrustning, vattenflaskor med mera.
Omklädningsrum
Deltagarna kommer att få var sitt omklädningsrum tillfördelat enligt grupptillhörighet. Omklädningsrummen kommer att vara uppmärkta med gruppnamn och finns inne i Dragonens ishallar. Omklädningsrummen låses efter ombyte och öppnas endast av gruppens assistenter.
Utrustning att ta med (OBS! märk era saker med namn och telefonnummer):

• Fotbollsskor
• Benskydd
• Överdragskläder
• Eventuellt ombyte
• Vattenflaska
• Fotboll

Information

OBS! Vi kan komma att ta bilder på deltagarna under veckan för eventuell publicering på hemsida och till marknadsföringsmaterial kommande år. Om någon EJ önskar vara med på bild som kan komma att publiceras offentligt vill vi veta detta senast 21 juni. Maila till kansli@umeaik.se.

Övrigt

I år kommer Umeå Energi att lotta ut 5 platser på Talangskolan till sina kunder. Är du kund hos Umeå Energi så skriv in det i anmälningsformuläret så har ni chans att vinna en plats.

Frågor: Kontakta Umeå IK:s kansli, 070-358 52 52 eller maila till kansli@umeaik.se

Deltagare *
Förnamn och efternamn på deltagande spelare.
Your answer
Personnummer *
12 siffror. Personnumret används endast i anslutning till arrangemanget 2017.
Your answer
Adress *
Your answer
Postadress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Målsman *
Your answer
Målsmans telefonnummer *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Klädstorlek *
T-shirt
Klädstorlek *
Shorts
Strumpor *
Storlek på strumpor
Klubb *
Vilken klubb spelar du för?
Your answer
Allergier?
Har deltagaren någon allergi mot födoämnen/ annat? Fyll i dessa här.
Your answer
Är ni kund hos Umeå Energi? *
Denna fråga skall besvaras då Umeå Energi lottar ut 5 platser bland sina kunder.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms