Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του ΠΕΚ Πάτρας σεμιναρίου «Διοίκηση Σχολικών Μονάδων»
Το Π.Ε.Κ Πάτρας προτίθεται να διοργανώσει σεμινάριο επιμόρφωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων , διάρκειας 36 ωρών με τίτλο «Διοίκηση Σχολικών Μονάδων».για τις ανάγκες του οποίου απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς υποψηφίους/ες επιμορφωτές/τριες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην υλοποίηση του.

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι η επιμόρφωση των Διευθυντών/τριών σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαληνίας και Ζακύνθου σε θέματα που άπτονται των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων του ρόλου τους.

Οι θεματικές και το περιεχόμενο του σεμιναρίου έχει διαμορφωθεί με βάση τη βιβλιογραφική επισκόπηση στα αντίστοιχα επιστημονικά πεδία και τα αποτελέσματα - προτιμήσεις από την έρευνα (Νοέμβριος 2017) ανίχνευσης αναγκών επιμόρφωσης των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στις περιοχές ευθύνης του ΠΕΚ Πάτρας.

Για την ένταξή σας στο Μητρώο επιμορφωτών παρακαλείσθε όπως α) συμπληρώσετε την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ έως την Κυριακή 14/01/2018 και ώρα 24:00 και β) υποβάλλετε ένα σύντομο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (250-500 λέξεων) στο φάκελο https://goo.gl/HNYBPB (με όνομα αρχείοy ΕΠΩΝΥΜΟ-ONOMA_ΣΑΣ__CV.docx)

Για να βάλετε το αρχείο θα σας ζητηθεί να κάνετε σύνδεση με ένα λογαριασμό google. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε λογαριασμό google, αποστείλετε το συγκεκριμένο αρχείο στο e-mail του ΠΕΚ Πάτρας (pekpatras@sch.gr) με θέμα ΈΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. Μπορείτε να δείτε και το # υπόδειγμα cv (https://goo.gl/aC9hvQ).

Ενας επιμορφωτής σε μία ενότητα, θα μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο και ως επιμορφούμενος για τις υπόλοιπες ενότητες.

Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του ΠΕΚ Πάτρας

Δρ. Σπυρίδων Παπαδάκης


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
-------------------------
1. Προσοχή! Όταν θα έχετε ολοκληρώσει την καταχώρηση των στοιχείων πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ οπότε θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα:

Η Αίτηση σας υποβλήθηκε και έχει καταχωρηθεί.

Ευχαριστούμε πολύ

2. Μπορείτε να κάνετε επεξεργασία της αίτησης σας μετά την υποβολή της από την επιλογή:
Επεξεργασία της απάντησής σας (μπορείτε να κρατήσετε το σύνδεσμο αυτό και για μελλοντική επεξεργασία της αίτησής σας - συμπλήρωση των στοιχείων σας μέχρι την ημερομηνία - ώρα λήξης των αιτήσεων) είτε να κάνετε
Υποβολή νέας απάντησης (προσοχή για άλλον/άλλη).

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms